L'Alimentària és el saló de la innovació en el sector alimentari

Empresa

Alimentaria i Hostelco celebraran una edició conjunta

Les dues fires s'uniran a l'abril del 2018 per aprofitar les sinèrgies entre alimentació i l'equipament hostaler

Els salons de Fira de Barcelona Alimentaria i Hostelco celebraran la seva propera edició conjuntament del 16 al 19 d'abril del 2018 en què ocuparan tot el recinte de Gran Via i es convertiran en una de les plataformes internacionals més importants per a la indústria de l'alimentació, la gastronomia i l'equipament hostaler en oferir una oferta completa tant a la distribució com al canal horeca.

D'aquesta manera, Hostelco, que habitualment se celebra a l'octubre, avançarà les seves dates per coincidir amb Alimentaria, i això permetrà a les empreses que hi participin generar noves oportunitats de negoci i d'expansió internacional.

El director general d'Alimentaria Exhibitions, J. Antonio Valls, ha destacat que aquesta edició conjunta "contribuirà a posar en valor la gastronomia i les indústries alimentària i turística, i evidenciaran la importància estratègica d'aquests sectors per a l'economia espanyola", que en conjunt representen més del 25% del PIB.

"Gràcies a la celebració simultània amb el saló Alimentària, Hostelco proporcionarà un aparador molt més destacat als seus expositors i una oferta més gran als visitants dels dos salons", ha destacat la directora d'Hostelco, Arantxa Segurado.

Alimentària va comptar aquest 2016 amb 4.000 empreses participants, de 70 països i més de 140.000 visitants, el 35% estrangeres, i a la fira es van celebrar 11.200 reunions de negocis entre compradors estrangers d'alt nivell i expositors.

Per la seva banda, Hostelco és el saló líder a Espanya i referent europeu en equipament i serveis per a la restauració, hoteleria i col·lectivitats.