05
d'Octubre
de
2015
Act.
06
d'Octubre
de
2015
Les Caves Codorníu s'han convertit en el primer celler del món a obtenir el grau AAde la Norma British Retail Consortium (BRC), que garanteix "la màxima excel·lència" en els estàndards de qualitat i seguretat alimentària.
Segons Codorníu, aquesta certificació desenvolupada al Regne Unit i de referència internacional té com a objectiu disposar d'un esquema únic per assegurar que el nivell de qualitat i seguretat alimentària de les companyies és comparable entre elles.
Codorníu és el primer celler d'Espanya i del món a rebre aquesta màxima qualificació, però és també la dinovena companyia del món a obtenir-la d'entre les més de 18.000 empreses d'alimentació auditades per la Norma BRC.
"Obtenir aquesta certificació assegura el compliment d'obligacions legals i proporciona protecció per al consumidor final, oferint-li producte innocu i de qualitat", explica en un comunicat la cava catalana.
Els responsables de la certificació van atorgar la nota màxima a Codorníu després de realitzar el mes de juliol passat una auditoria no anunciada de tres dies a les instal·lacions de l'empresa vitivinícola.
Segons Codorníu, aquesta certificació desenvolupada al Regne Unit i de referència internacional té com a objectiu disposar d'un esquema únic per assegurar que el nivell de qualitat i seguretat alimentària de les companyies és comparable entre elles.
Codorníu és el primer celler d'Espanya i del món a rebre aquesta màxima qualificació, però és també la dinovena companyia del món a obtenir-la d'entre les més de 18.000 empreses d'alimentació auditades per la Norma BRC.
"Obtenir aquesta certificació assegura el compliment d'obligacions legals i proporciona protecció per al consumidor final, oferint-li producte innocu i de qualitat", explica en un comunicat la cava catalana.
Els responsables de la certificació van atorgar la nota màxima a Codorníu després de realitzar el mes de juliol passat una auditoria no anunciada de tres dies a les instal·lacions de l'empresa vitivinícola.