• Empresa
  • Codorníu, el primer celler excel·lent

Codorníu, el primer celler excel·lent

Les caves adquireixen el grau AA de la Norma British Retail Consortium

Anna de Codorníu és el nom del producte estrella de Codorníu i de l'última hereva de la família
Anna de Codorníu és el nom del producte estrella de Codorníu i de l'última hereva de la família
Agències
05 d'Octubre de 2015
Act. 06 d'Octubre de 2015
Les Caves Codorníu s'han convertit en el primer celler del món a obtenir el grau AAde la Norma British Retail Consortium (BRC), que garanteix "la màxima excel·lència" en els estàndards de qualitat i seguretat alimentària.

Segons Codorníu, aquesta certificació desenvolupada al Regne Unit i de referència internacional té com a objectiu disposar d'un esquema únic per assegurar que el nivell de qualitat i seguretat alimentària de les companyies és comparable entre elles.

Codorníu és el primer celler d'Espanya i del món a rebre aquesta màxima qualificació, però és també la dinovena companyia del món a obtenir-la d'entre les més de 18.000 empreses d'alimentació auditades per la Norma BRC.

"Obtenir aquesta certificació assegura el compliment d'obligacions legals i proporciona protecció per al consumidor final, oferint-li producte innocu i de qualitat", explica en un comunicat la cava catalana.

Els responsables de la certificació van atorgar la nota màxima a Codorníu després de realitzar el mes de juliol passat una auditoria no anunciada de tres dies a les instal·lacions de l'empresa vitivinícola.