Potser el seu restaurant ja no tornarà a ser el millor del món, però FerranAdrià ja s'ha convertit en una referència mundial en innovació. Després de servir l'últim sopar d'elBulli, el 30 de juny, Adrià s'ha centrat en la seva fundació, un temple gastronòmic que naixerà el 2014.
El cuiner més mediàtic continua tenint una agenda de treball intensa i compromesa amb la seva professió, amb anades i vingudes al seu taller de Barcelona. Així és un dia entre setmana de Ferran Adrià.
6.00 - Em llevo i em poso a treballar.
8.00 - Faig el primer cafè i menjo una mica de fruita.
8.30 - Contesto els e-mails.
9.00 - Surto de casa i me'n vaig a peu al Taller del carrer Portaferrissa.
9.45 - Arribo al Taller i despatxo amb tot l'equip.
Fins a les 13.00 - Reunions vàries, trucades telefòniques contínues, un parell d'entrevistes o tres...
13.30 - Me'n vaig a veure els meus pares, a veure si segueixen bé.
15.00 - Menjo una mica de fruita i uns pistatxos.
15.30 - Tornem a despatxar amb l'equip, mirem què s'ha fet i planifiquem una mica l'endemà.
19.00 - Me'n vaig a comprar alguna coseta per sopar a la Boqueria.
19.45 - Arribo a casa.
De 20 a 20.30 - Cuino, avui, per exemple, carxofes bullides i rap arrebossat. De postres, fruita.
21.00 - Ens posem davant de la tele, a veure les notícies i fent una mica de zàping.
22.00 - Després de mitja horeta de sofà, cap a dormir, que demà hi tornem!