Les fires Hispack i FoodTech Barcelona 2018 han rebut prop de 40.000 visitants, un 5% més que en l'última edició, amb la participació d'un total d'1.100 expositors directes provinents de 30 països diferents. En un comunicat, Fira de Barcelona, que ha acollit ambdues fires en el recinte Gran Via, ha indicat que la digitalització de la indústria i la sostenibilitat han estat "els granis eixos" d'aquesta edició.
"Hispack i FoodTech Barcelona 2018 han ofert una visió completa del cicle de vida del producte alimentari, des de l'ingredient fins als equips i tecnologies per a totes les fases del procés de fabricació, passant per l'envàs i embalatge, la logística o la seva arribada al punt de venda", ha ressaltat la institució firal.
El director de Hispack, Xavier Pascual, ha subratllat "l'excel·lent acolliment que ha tènia l'aposta de la fira de visibilizar la innovació que està transformant la indústria del 'packaging'posant el focus en la digitalització, la sostenibilitat, la logística i l'experiència d'ús dels envasos i embalatges".
Per la seva banda, el director de FoodTechBarcelona, Ricardo Márquez, ha assenyalat "la qualitat i la varietat de l'oferta presentada, amb grans dosis d'innovació, que exemplifica com la indústria de maquinària per a la indústria alimentària s'està digitalitzant cap a solucions 4.0".
La propera edició de Hispack tindrà lloc del 20 al 23 d'abril de 2021, mentre que la de FoodTech Barcelona, que passarà a cridar-se Alimentària FoodTech, serà a l'octubre del 2020.