• Empresa
  • Hostelco obre les portes a la innovació en l'hostaleria

Hostelco obre les portes a la innovació en l'hostaleria

El saló acull més de 500 empreses i les noves idees d'un sector que exporta el 46% de la seva producció

Hostelco agrupa la innovació del sector
Hostelco agrupa la innovació del sector
ACN
20 d'Octubre de 2014
Act. 20 d'Octubre de 2014
La innovació en l'hostaleria i la restauració torna a Barcelona de la mà d'Hostelco. El saló, que ha començat aquest dilluns, acull a més de 500 empreses del sector i els seus nous productes.

El president d'Hostelco, Jordi Roure, ha assegurat que hi ha senyals de recuperació en la indústria d'equipament per a l'hostaleria, un sector que actualment exporta el 46% de la seva producció.

D'altra banda, un total del 25% dels expositors són internacionals i provenen de més de 30 països, encapçalats per Itàlia, Portugal, Alemanya, Turquia i el Regne Unit.

La 17a edició, que se celebra al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, mostrarà les principals novetats del sector, com màquines més ràpides i flexibles a l'hora de cuinar. Entre les innovacions hi ha una màquina que esprem 40 taronges en un minut o un rostidor que adapta el consum energètic a la quantitat de producte cuinat.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha destacat que Catalunya és un referent en el sector de la restauració i l'hostaleria i que això contribueix a l'enfortiment de la indústria turística, una de les més potents del país.