Nostrum fa el pas a França amb un primer establiment a Perpinyà. El procés d'internacionalització de Nostrum, la cadena de menjar casolà per emportar, cobreix una nova etapa amb la inauguració del primer establiment a França, al centre de Perpinyà. Els plans d'expansió previstos en el pla estratègic de l'empresa inclouen el progressiu creixement en el conjunt de l'estat espanyol i, al seu torn, en diferents regions franceses . El creixement de Nostrum, espectacular en els dos últims anys, permet haver superat la 90 establiments. L'obertura a Perpinyà també es fa sota la fórmula de franquícia.
Els emprenedors que representen l'ensenya catalana al Boulevard Clemenceau són Sandra Baz i Pierre Manchón, dues persones que confien en l'assortiment, la qualitat i els preus dels plats de Nostrum. En l'exercici 2013, Nostrum va signar un total de 60 contractes de franquícies amb l'aval de l'agressiva política de preus que situa tots els plats preparats a 1, 2 i 3 euros.
Objectiu 2014 : 70 nous contractes
Les principals places de Nostrum són Barcelona i Madrid, però també és present en la majoria de poblacions importants de Catalunya, així com en altres comunitats autònomes i al Principat d' Andorra. Per a aquest 2014, es preveu que continuï el creixement de Nostrum. L'objectiu per a final d'aquest exercici és haver signat 70 nous contractes. Nostrum va començar la seva activitat a Barcelona l'any 1998 en el sector que els nord-americans denominen Home Meal Replacement, és a dir menjar casolà de substitució.
Nostrum inaugura primer establiment a França
Els plans d'expansió de l'empresa inclouen el creixement a l'Estat espanyol
12
d'Abril
de
2014
Act.
13
d'Abril
de
2014