Griffith Foods presenta la nova fàbrica de Valls
L'empresa americana de preparació de salses preveu oferir 21 llocs nous de treball
L'empresa ja compta amb unes instal·lacions a Puigpelat i que ara amplia a la capital de l'Alt Camp. L'objectiu del trasllat és abastir la creixent demanda dels productes alimentaris "de primera qualitat", així com mescles en sec de condiments i millorar la flexibilitat de la producció.
D'aquesta manera, la nova planta està dissenyada per aconseguir també la certificació Halal, permetent la possibilitat de cobrir les necessitats destinades a clients en múltiples regions, dins i fora d'Espanya i fins i tot d'Europa. A més a més, disposa de zones de fabricació de salses i de mescles en sec i inclou una cuina culinària i instal·lacions de desenvolupament de productes. La nova planta també compta amb la certificació de compromís amb el medi ambient.
"No es tracta que el mercat estigui creixent; ja és bastant considerable i tenim l'oportunitat i la necessitat de cobrir la demanda," afirma el gerent de màrqueting de Griffith Foods Europa, Kristel Moens.
L'esdeveniment inaugural ha comptat amb la presència del Conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i del Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, entre d'altres autoritats.