• Afterwork
  • Cinc opcions per gaudir d’un cap d’any amb toc de queda

Cinc opcions per gaudir d’un cap d’any amb toc de queda

Passar l’últim dia del 2020 a casa o anar a un hotel a gaudir d’un sopar de gala i una suite amb la parella?

L'hotel W Barcelona ofereix diverses opcions per passar hi el cap d'any | Cedida
L'hotel W Barcelona ofereix diverses opcions per passar hi el cap d'any | Cedida
Lourdes López | VIA Empresa
Periodista experta en gastronomia
Barcelona
27 de Desembre de 2021

No viatjarem a veure els focs artificials a la festa de cap d'any de Sidney, ni llogarem un apartament rural en un poblet del Pirineu (no fos cas que les restriccions ens acabin aigualint la sortida), tampoc anirem a menjar el raïm amb els sogres, segurament... Aquest any molts ja ho hem assumit: passarem cap d’any a casa. D’altres, ja han decidit aprofitar i fer-ho en un hotel a Barcelona. Per a aquest últim grup, hem buscat els millors plans de cap d’any als hotels més luxosos de la ciutat.

 

W Barcelona, cap d’any a un dels hotels més luxosos de Barcelona

Recordeu quan podíem anar a una discoteca? Aquest any, tots serem una mena de Ventafocs. Més que mai, volem acomiadar el 2020, un any que no ens ha portat gaire bones notícies. Podem fer-ho a 26 plantes d'alçada. W Barcelona, l'icònic hotel situat a la platja de la Barceloneta, aprofita les seves impressionants vistes sobre la ciutat i la mar Mediterrània per dissenyar una experiència per a l'última nit de l’any. Sota el títol Twenty sixth, la seva proposta és donar la benvinguda al 2021 des del bar Eclipsi, un luxós cocktail lounge & Sky Bar que es vesteix de gala i es transforma en un restaurant per a una nit amb música en directe —la recordeu?— en un dels settings més exclusius de la ciutat. Els comensals seran partícips d’extraordinaris focs artificials, d’un luxós sopar de gala —dissenyat pel seu xef executiu, Roman Gernoth— regat amb Dom Pérignon Vintage 2010 des de l'última planta de l'hotel transformada en dues exclusives sales.

El menú comprèn un assortiment de canapès, terrine de foie gras amb brioix, poma reineta caramel·litzada i tòfona, llamàntol blau amb suc de taronja sanguina i filet de wagyu nacional amb salsa de Rioja, endívies brasejades, ceps i puré de topinambur i vainilla entre altres plats. A més del prestigiós champagne, el sopar estarà regat amb un Numanthia 2014 DO Toro i un Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2019 DO New Zealand. Sens dubte, una ubicació privilegiada i un sopar selecte per donar el tret de sortida a un nou any que esperem que sigui més amable. L’hotel dona també la possibilitat de gaudir d’un sopar privat a la mateixa habitació o d’acomiadar l’any al restaurant guardonat amb una estrella Michelin La Barra de Carles Abellán on el xef català oferirà una selecció de plats en un espai distingit amb meravelloses vistes al mar i la Ciutat Comtal.

 

Preus:

395 € per persona a la sala sud amb vistes a port

450 € per persona a la sala nord amb vistes a la ciutat i a la Barceloneta

1.100 € per a dues persones incloent allotjament, pàrquing, sopar de gala, focs artificials i esmorzar

Reserves i més informació: 93 295 28 00 o wbarcelona.reservations@whotels.com 

Web: https://www.eclipse-barcelona.com/ca/our-menus

Derby Cap d’any

Derby Hotels Collection proposa un cap d'any amb experiència gastronòmica, allotjament i esmorzar de l'endemà. Al Claris Hotel & Spa de Barcelona, ​​el xef Aurelio Morales (una estrella Michelin per a Cebo, a l'Hotel Urban de Madrid) ha elaborat diferents propostes per als dies més especials d'aquest Nadal. Sense renunciar als clàssics d'aquestes festes, com ara la sopa de galets o el caneló de pularda, el restaurant La Terrassa del Claris ofereix interessants opcions, com la petxina marinada, la crema de gambots i tòfona negra, o el tàrtar tebi de peix blanc en escabetx i musclos.

Sopa de galets de l'Hotel Claris | Cedida

Sopa de galets de l'Hotel Claris | Cedida

"El tracte personalitzat que oferim ens obliga a plantejar un Nadal a mida de cada cas particular —puntualitza el director general de la cadena hotelera, Joaquim Clos— "i a cobrir la nit d'hotel, comptant amb la màxima prevenció anticovid. Els nostres establiments s'adapten a parelles, famílies, grups d'amics... que busquen un espai segur, amb servei personalitzat, gastronomia, confort i el màxim rigor sanitari". L'estada al luxós hotel del carrer Claris pot completar-se amb un tractament al Mayan Secret Spa, que a més ofereix 50 euros de regal en qualsevol teràpia en fer la reserva a través del web o del telèfon de l'hotel. Una oportunitat única per començar el nou any ben relaxat i envoltat de peces arqueològiques precolombines. La cadena compta amb un protocol Clean & Safe per a tots els seus establiments.

PVP pla complet cap d'any:

A partir de 399 €, IVA a part (inclou sopar, allotjament en habitació doble i esmorzar)

Reserves: https://www.hotelclaris.com/es

Sintonia Gallery

Gallery proposa acabar la nit en què acomiadarem aquest 2020 amb un sopar de festa al seu restaurant Sintonia; sopar i revetlla, com no pot ser de cap altra manera. Pablo Tomás, cap de cuina del restaurant (exElBulli i Drolma) ha sabut fer-se un camí i pujar un graó en la gastronomia d’aquest establiment des que va fer-se’n càrrec. Tomás teixeix una carta amb sabors clàssics disfressats, anant a la base de la cuina afrancesada i donant-li la volta.

Un cambrer prepara caviar al Gallery Hotel Sintonia per cap d'any | Cedida

Un cambrer prepara caviar al Gallery Hotel Sintonia per cap d'any | Cedida

Per a aquestes festes, ens proposa fer-ho amb un aperitiu amb sabor d'ostres, llamàntol i tòfones, obrint gana amb un ou de Calaf amb nyoquis de patata, parmesà i salsa de tòfona negra, un llobarro guisat i un jarret de vedella amb albergínia fumada. Un sopar íntim, sense presses i amb una bona sobretaula d’aquelles que tant trobem a faltar, una nit d’hotel en habitació doble i un esmorzar gourmet al dia següent. Sens dubte, un festival per acabar amb l’última nit d’aquest oblidable any.

Preu: 339 € per a dues persones
Reserves: www.galleryhotel.com934 159 911 o galleryhotel@galleryhoteles.com

Hotel Arts, cap d'any a les altures

Qui no ha somiat passar una nit romàntica en una de les suites de l’hotel Arts de Barcelona? A més de poder fer-ho en parella, el luxós hotel de la Barceloneta ha pensat fórmules perquè els hostes puguin gaudir en família d'exquisits menús degustació des del confort d'una suite (amb capacitat de fins a sis persones). En un espai de 75 metres quadrats d'elegància, amb saló privat i infinitat de comoditats i serveis propis d'un hotel de cinc estrelles.

Una taula de Nadal parada a l'Hotel Arts de Barcelona | Cedida

Una taula de Nadal parada a l'Hotel Arts de Barcelona | Cedida

El menú inclou una dotzena de tapes -del vitello tonnato, a les broquetes de salmó, pop i llagostins, passant per idees originals com la caipirinha de maduixes amb escopinyes i el macarró d'idiazábal-, tres plats degustació -entre ells, les galtes de porc ibèric lacades amb bledes brasejades, api-nap cremós i fulles amanides al sèsam- postres i l’indispensable raïm de la sort. Al matí següent, Lokal és l'espai per esmorzar i reposar forces després d'una nit d'alegria i celebració.

Preu de la suite: des de 390 € per persona i nit

Reserves: 93 551 30 00, artsreservations@ritzcarlton.com o https://www.hotelartsbarcelona.com/ofertas/fin-de-ano-en-pareja/

Majestic

El mític hotel del Passeig de Gràcia ens proposa acomiadar aquest 2020 amb una combinació d'aliments tradicionals i exòtics a taula que té com a resultat una sensacional harmonia en cadascun dels seus dos menús disponibles. Els millors productes de la terra i el mar es donaran cita a la taula del restaurant SOLC per dir adéu a l'any que acaba: pernil d'aglà tallat a ganivet amb coca de vidre, lingot d'or de patata amb caviar, steak tartar clàssic, puré causa peruà amb gamba vermella de la Mediterrània, mar i muntanya de pollastre ecològic de corral i llamàntol, vedella de la Cerdanya, dauphinoise de tòfona negra i cocotte de verdures d'hivern es combinen, al costat d'altres mossos, com les vieires amb crema de carbassa, llagostins i tòfona negra amb maridatge de vins i xampany Ruinart.

Una taula de Nadal parada a l'Hotel Majestic | Cedida

Una taula de Nadal parada a l'Hotel Majestic | Cedida

El sopar de cap d’any pot gaudir-se al restaurant o a l’habitació doble Deluxe. En aquest cas, amb una varietat de plats freds amb productes gourmet com la terrine de foie gras, salmó fumat amb blinis, pernil d'aglà, tàrtar de tonyina, llagostins amb romesco i l'emblemàtic Pastís Majestic. A la terrassa La Dolce Vitae, se serviran durant tot el dia 31 i fins a la 1 hores de la matinada del primer de gener, una selecció de còctels, combinats, caves i xampany per als qui vulguin brindar en parella o amb amics per un any nou millor. Al mític piano bar del Majestic també s'hi podrà sopar la nit de cap d'any. Serà amb un servei a la carta amenitzat pel pianista del local, que oferirà la possibilitat de celebrar l'entrada a l'any nou fins a les 3 hores de la matinada.

Preu:

758 € per parella en habitació doble Deluxe, amb sopar per a dues persones i l'esmorzar del primer dia del 2021, que se servirà fins a les 13 hores per no haver de matinar

538 € per parella, amb sopar a l’habitació maridat amb les bombolles del xampany

Reserves: http://www.hotelmajestic.e