• Afterwork
  • Els treballadors prefereixen dinar a l'oficina

Els treballadors prefereixen dinar a l'oficina

Una enquesta de la plataforma d'ofertes online Ofertia clou que el 39% dels treballadors dinen a la feina, sigui un entrepà o el tupper que porten de casa

'Tupper' o menjar de la cantina, algunes opcions a l'hora de dinar
'Tupper' o menjar de la cantina, algunes opcions a l'hora de dinar
Redacció VIA Empresa
08 de Juny de 2016
Act. 08 de Juny de 2016
Hora de dinar i tu, què fas? Ets dels que porta la carmanyola de casa, amb els relleus de la nit anterior, qui cuina expressament per sorprendre a la resta de companys? O, per contra, sempre acabes al bar de la cantonada demanant un entrepà? Per a gustos, els colors, òbviament, però sembla que triomfa aprofitar l'horari per dinar amb la resta d'empleats i col·laboradors en les mateixes instal·lacions.

Almenys això és el que revela una enquesta elaborada per Ofertia, la plataforma online de catàlegs promocionals, feta durant aquest mes de maig. Segons les seves conclusions, estretes de les respostes dels usuaris de la seva base de dades professionals, el 38,89% dina a l'oficina, de tupper o entrepà.

En igualtat de respostes, el 22,22% dels enquestats assegura tenir-ne temps i marxar a dinar a casa; i el mateix percentatge contesta que l'àpat del migdia el fa a la cantina de la feina.

No obstant això també hi ha qui se sent més còmode dinant en algun restaurant de confiança que li quedi a prop del seu lloc de treball, un percentatge que Ofertia xifra en un 11,11%. I per últim, un 5,56% assegura que dina a l'oficina però demana menjar a domicili, compartint taula amb els companys però amb un plat cuinat a la pizzeria, el xinès o la barra de sushi del costat.

Enquesta elaborada per Ofertia.