Dia festiu, família, colla d'amics i vermut. És el pla més habitual dels caps de setmana i, segurament, d'aquests dies de Setmana Santa, sempre i quan la feina ho permeti. El vermut és un producte molt nostre, com demostra l'ampli ventall que el sector vitivinícola català presenta al mercat. En aquest llistat agrupem un total de cinc caldos diferents que els consumidors catalans poden tastar per celebrar la Resurrecció...i el que calgui.
Miró Reserva Edició Limitada: pintant el vermut
L'artista Jaume Queralt vesteix la nova col·lecció de l'autèntic vermut de Reus.
Miró Reserva Etiqueta Negra: el vermut més green
Un clàssic dels aperitius que s'elabora amb l'antiga fórmula de la família i amb el mètode de soleres que potencien el seu caràcter.
Chappó Daurat: per treure's el barret
Un vermut que segueix la tradició elaboradora del Maresme que ja va generar admiració a l'Exposició Universal de Barcelona de 1888.
De Muller Vermouth Reserva: la fórmula antiga que triomfa
El Millor Vermut Català dels Premis Vinari 2014 manté la recepta secreta del vermut tradicional de Reus i s'envelleix en bótes, prèviament utilitzades per madurar els vins de missa i del Priorat.
Vermut Dos Déus Reserva Única 2013: màgia a l'aperitiu
Posada al dia d'un producte tradicional, que no renuncia als seus orígens en les elaboracions vitivinícoles gregues i romanes.