21
de Juny
de
2016
Act.
21
de Juny
de
2016
Els catalans menjaran aquest any més d'1.630.000 coques artesanes de Sant Joan, una xifra un 2% superior que la de l'any anterior. Segons les previsions del Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província, això suposarà que només al territori barceloní es vendran unes 920.000 coques artesanes i de pastisseria.
El president del gremi, Elies Miró, ha explicat que les més venudes tornaran a ser les tradicionals de briox amb fruites i pinyons, seguida de la coca de llardons amb full i la de pinyons farcida de crema. Tanmateix enguany hi haurà novetats a les pastisseries com la coca de croissant caramel·litzat farcida amb mascarpone i cirera, cheesecake o maduixes i festucs.
De mitjana, els preus de les coques es mantindran entre els 16 i els 35 euros en funció de la mida, i gràcies a una moderació dels preus d'ingredients com el pinyó.
El president del gremi, Elies Miró, ha explicat que les més venudes tornaran a ser les tradicionals de briox amb fruites i pinyons, seguida de la coca de llardons amb full i la de pinyons farcida de crema. Tanmateix enguany hi haurà novetats a les pastisseries com la coca de croissant caramel·litzat farcida amb mascarpone i cirera, cheesecake o maduixes i festucs.
De mitjana, els preus de les coques es mantindran entre els 16 i els 35 euros en funció de la mida, i gràcies a una moderació dels preus d'ingredients com el pinyó.