TheUmaiGroup acaba d'obrir un nou MonsterSushi a Barcelona i ho ha fet en un cobejat carrer: Aribau, 3. En concret, al seu tram proper a plaça Universitat, just davant dels cinemes Aribau. Es tracta del tercer restaurant de la cadena a Barcelona (aquí opera amb les marques Monster Sushi i Robata, a Enrique Granados) després de la seva exitosa expansió a Madrid on ja disposa d'altres dos reeixits establiments. En total, set restaurants. El seu sushi, colorista, atrevit i ètnic ens ha captivat i ho continua fent.
Un pla de creixement que s'ha complert en temps rècord i que es fonamenta en una experiència de qualitat dins d’uns estàndards que són alts. La cadena, nascuda a finals del 2020 de l'operació liderada per CarpathiaInvestments i WorkerbeeCapital, té l'origen el 2010 de la mà de la xef FabiolaLairet i RicardoFiguera que van fundar la marca Monster al seu inici. La facturació del jove grup de restauració es va tancar el 2022 amb 9 milions d'euros i espera per aquest any que les vendes siguin de més de 12 milions després de les 3 obertures d'aquest 2023: Robata Madrid al carrer Jorge Juan, Monster Sushi Madrid al carrer Zurbano 26, i aquest recent Monster Sushi Aribau, 3, a Barcelona.
The Umai Group va tancar el 2022 amb 9 milions d'euros i espera per aquest any que les vendes siguin de més de 12 milions
Nou Monster Sushi Aribau
Amb un interiorisme urbanita i inspirat en les més modernes izakaies nipones, la cadena ha convertit cadascun dels seus Monster Sushi en lloc de referència per als que volen gaudir del sushi sortint dels clàssics nigiris, sashimis i makis. La seva oferta gastronòmica continua assessorada per la xef i sushiwoman Lairet i s'estructura en sushirolls amb picades d'ullet a la cuina llatinoamericana i asiàtica. Sabors d'aquí i allà que, tot i que ja no són tan sorprenents, sempre troben el punt just entre picant, salat i dolç. Un exemple són els populars rollsNikkei, de llagostí en tempura, alvocat, tonyina, i salsa Leche de tigre (17 euros), els Badboy amb filet de bou saltat, bolets shiitake, alvocat i cebetes caramel·litzades (15,5 euros) o combinacions inusuals com les del SexyTuna, de tonyina, maduixa i philadelphia (15 euros).
Els clàssics de carta -nigiris, makis i sashimis- es complementen amb ceviches (19 euros), especialitats com l'okonomiyaki (12 euros) i carns a les brases amb un toc japonès com el filet de bou saltat amb cebetes, cacauets i xili (14,5 euros), acompanyat d'arròs, el pollastre saltat amb salsa teriyaki o la cama d'ànec caramel·litzada i crocant (17,5 euros). La carta de postres és una altra parada obligada de l’experiència. Pastissos casolans al tall (per a dues persones) com les seves ja clàssiques New York Cheese Cake (9 euros), Lemon Pie o Carrot Cake (8,5 euros).
El grup ja disposa de més de 180 empleats
El grup, que ja disposa de més de 180 empleats, té previst continuar amb la seva expansió el 2024 amb 3 noves obertures encara per concretar -potser a altres ciutats espanyoles, anticipen- per consolidar-se amb 10 restaurants com un dels referents en restauració japonesa d'alta qualitat. Recolzat pel seu negoci de lliurament, que lidera el mercat a Barcelona, The Umai Group avança que preveu expandir a Madrid aquest canal de negoci els pròxims mesos.
Monster Sushi Aribau
Direcció: carrer Aribau, 3, 08011 Barcelona
Preu mitjà: 30 euros
Horari: Dilluns a dijous de 13.30 a 16.30 h i de 20 a 00 h, divendres a diumenge de 13.00 a 17.00 i de 20:00 a 01:00 (excepte diumenge, fins a les 00 h)