El tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, juntament amb la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarin, han signat aquesta última setmana un acord marc de col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona diverses entitats per potenciar la gastronomia de la ciutat. Entre les entitats, es troba l'Associació Marcas de Restauración; Gremi de Restauració de Barcelona; Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona; Restaurantes Sostenibles; Asociación de profesionales especializados en servicios a la alimentación fuera del hogar (APESAFH); Federació Francesc Layret - COCEMFE Barcelona - Observatori Discapacitat Física; Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme – CETT; Fundació BCD Barcelona Centre de Disseny; i els sindicats UGT i CCOO.
L'objectiu principal d'aquest acord és el desenvolupament d'accions de suport i impuls al sector de la gastronomia i de restauració a la ciutat de Barcelona, i s'emmarca en el Pla de suport i impuls del sector de la restauració de Barcelona, presentat al Consell Plenari del mes de juliol del 2016.
El pla, dotat amb un milió d'euros, pretén reconèixer, posar en valor, donar suport i impulsar el sector de la restauració a Barcelona i a tal efecte presenta un seguit de mesures que volen assentar les bases per construir un model de restauració que segueixi millorant el seu grau de responsabilitat, excel·lència i professionalització al servei dels ciutadans i ciutadanes.
Un milió d'euros per a la gastronomia de Barcelona
Ajuntament, entitats i sindicats signen un conveni marc de col·laboració per impulsar el sector de la restauració
02
de Gener
de
2017
Act.
02
de Gener
de
2017