• Les ciutats amb més menjar per emportar

Les ciutats amb més menjar per emportar

El client de menjar a domicili és majoritàriament dona, d'entre 25 i 34 anys, que treballa i viu en família o en parella

Cada cop es demana més menjar per emportar, sobretot des de casa | iStock
Cada cop es demana més menjar per emportar, sobretot des de casa | iStock
Redacción VÍA Emprendida
Barcelona
03 de Desembre de 2018

No es menja igual a tot arreu. "A taula i al llit, al primer crit" que diu la dita catalana. En aquest sentit, Just Eat ja ha presentat el seu nou Gastrómetro sobre el menjar a domicili on es parla de la situació del sector, clients, curiositats i fins i tot hi ha lloc per a tendències foodie...

 

Per anar fent boca, el plat més escollit de 2017 és el rotllet de primavera amb més de 775.000 comandes.

El menjar a domicili es demana en un 74% dels casos des de casa

En concret, el client de menjar a domicili és majoritàriament dona, d'entre 25 i 34 anys, que treballa i viu en família o en parella. I sí, el menjar a domicili es demana en un 74% dels casos des de casa. Una altra estadística: les comandes entre amor i gastronomia pugen un 50% durant el dia de Sant Valentí.  

 
 

Per aquest ordre, les ciutats amb més comandes del conjunt d'Espanya són: Madrid, Barcelona, València, Sevilla i Màlaga. Pel que fa a tipus de menjar, la intuïció no enganya: xinès (25%), italià (22%), japonès (21%) i americà (18%). 

 

I trencant tòpics, el menjar sa ha augmentat un 260% durant l'últim any. Bon profit!