• El Cleantech Camp busca noves startups sostenibles

El Cleantech Camp busca noves startups sostenibles

La tercera edició del programa promou la transferència tecnològica i l’emprenedoria en el camp de les energies netes

La iniciativa vol promoure l'emprenedoria en el mercat de les energies netes
La iniciativa vol promoure l'emprenedoria en el mercat de les energies netes
Redacció VIA Empresa
Barcelona
09 de Febrer de 2018
Act. 10 de Febrer de 2018

La tercera edició del Cleantech Camp, organitzat conjuntament per InnoEnergy, Gas Natural Fenosa, Barcelona Activa i Cámara Municipal de Porto, busca ja els nous candidats. L’objectiu és promoure la transferència tecnològica i l’emprenedoria en el mercat en el camp de les energies netes.

Els tres projectes amb un potencial més gran en el mercat rebran una aportació econòmica i suport en l’acceleració i el creixement empresarial, valorat en més de 50.000 euros.

Els promotors del programa persegueixen idees de negoci o empreses en fase inicial, que vulguin emprendre en el sector de les energies netes. Els interessats tenen fins al pròxim 18 de febrer per presentar les seves candidatures.

Entre totes les candidatures rebudes, se seleccionaran un màxim de 15 projectes relacionats amb temàtiques com IoT, eficiència energètica, ciutats intel·ligents, energies renovables, mobilitat sostenible, smart grids i ciberseguretat i blockchain.

Dels projectes sorgirà un guanyador, que rebrà 20.000 euros, a més de dos premis de 10.000 i 5.000 euros pels finalistes. A més, els projectes amb més potencial d’Espanya i Portugal rebran suport per promoure el seu creixement i consolidació amb aportacions en espècie valorades en 15.000 euros.

El Cleantech viatja a Porto

El Cleantech Camp aterra per primer cop a Porto, el que permetrà als seus participants entrar en contacte amb l’ecosistema emprenedor de la zona. Aquest any, el soci principal del programa, Gas Natural Fenosa, en col·laboració amb InnoEnergy, busca solucions relacionades amb l’automatització i control de xarxes de distribució energètica, generació distribuïda i autoconsum, infraestructura per la mobilitat sostenible, realitat virtual i augmentada per infraestructura energètica.