El saló B-Travel celebrarà la seva propera edició del 20 al 22 d'abril en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, amb un enfocament més gran a les activitats dirigides a professionals del sector, centrades en la innovació.
Segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat, el saló especialitzat en turisme d'experiències presentarà les experiències viatgeres de les destinacions nacionals i internacionals, així com d'agències de viatges, hotels, navilieres de creuers, establiments de turisme rural, companyies de transport i empreses de productes i serveis turístics.
En l'estratègia de donar un enfocament professional més gran al certamen, es preveu organitzar diferents iniciatives per donar a conèixer les innovacions tecnològiques aplicades al sector turístic, així com les últimes tendències en rutes i experiències viatgeres.
Un altre dels atractius serà la gastronomia, ja que, de nou, s'habilitarà la zona B-Delicious on es poden fer degustacions a partir d'un euro de diferents tipus de cuina espanyola i internacional.
Entre altres destinacions enogastronòmiques, destacarà la participació de Lleó, designada Capital Espanyola de la Gastronomia del 2018, que donarà a conèixer la seva cuina amb degustacions d'embotits com la cecina, el botillo del Bierzo o el lechazo.
A més de l'espai gastronòmic, l'oferta turística es vertebrarà en sis àrees en funció de l'experiència: B-Happy (viatges en família, creuers i wellness), B-Culture (viatges relacionats amb l'art, la història i la cultura), B-Special (turisme de compres i nou luxe), B-Adventure (turisme esportiu i d'aventura) i B-Industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric industrial).