03
de Novembre
de
2013
Un grup de sis empreses d'alimentaciócatalanes han participat aquesta setmana a Miami en la dissetena edició d'Americas Food&Beverage, considerada la fira alimentària més important dels EstatsUnits.
Les companyies participants han estat Miquel Alimentació, Cap d'Urdet, Cafès Novell, Cal Saboi, Xertoli i Amanida, que han comptat amb un espai propi a la fira a través de la plataforma Català Gurmet USA, impulsada per la Generalitat.
Per aquest saló han passat aquest any 10.000 compradors i més de 500 productors de 23 països, que es calcula que generaran més de 200 milions de dòlars en vendes, segons ha informat aquest diumenge el departament d'Empresa i Ocupació.
Les empreses catalanes, a més, han tingut ocasió d'oferir un sopar privat a un grup de distribuïdors i importadors del sud de l'estat de Florida per donar a conèixer els seus productes.
Miquel Alimentación ha presentat a Americas Food&Beverage una gamma de productesgurmet que inclou fideuà, paelles i salses, mentre que Cap d'Urdet ha mostrat la seva oferta de trufes i bolets; Novell els seus cafès per al canal de la restauració; Cal Saboi i Xertoli el seu oli d'oliva i Amanida la seva oferta d'olives i adobats.
Les companyies participants han estat Miquel Alimentació, Cap d'Urdet, Cafès Novell, Cal Saboi, Xertoli i Amanida, que han comptat amb un espai propi a la fira a través de la plataforma Català Gurmet USA, impulsada per la Generalitat.
Per aquest saló han passat aquest any 10.000 compradors i més de 500 productors de 23 països, que es calcula que generaran més de 200 milions de dòlars en vendes, segons ha informat aquest diumenge el departament d'Empresa i Ocupació.
Les empreses catalanes, a més, han tingut ocasió d'oferir un sopar privat a un grup de distribuïdors i importadors del sud de l'estat de Florida per donar a conèixer els seus productes.
Miquel Alimentación ha presentat a Americas Food&Beverage una gamma de productesgurmet que inclou fideuà, paelles i salses, mentre que Cap d'Urdet ha mostrat la seva oferta de trufes i bolets; Novell els seus cafès per al canal de la restauració; Cal Saboi i Xertoli el seu oli d'oliva i Amanida la seva oferta d'olives i adobats.