• Economia
  • La sostenibilitat, eix central del Gastronomic Forum Barcelona

La sostenibilitat, eix central del Gastronomic Forum Barcelona

L'esdeveniment tornarà a ser el punt de trobada en què les empreses del sector busquin noves oportunitats i camins cap a la recuperació

Gastronomic Forum Barcelona aborda la sostenibilitat en la seva propera edició | Cedida
Gastronomic Forum Barcelona aborda la sostenibilitat en la seva propera edició | Cedida
Redacción VÍA Emprendida
Barcelona
29 de Març de 2021

El Gastronomic Forum Barcelona, ​​que tindrà lloc del 18 al 20 d'octubre del 2021, treballa ja en una edició especial que vertebrarà els seus continguts al voltant de la sostenibilitat, entre d'altres temes, i ampliarà el seu format habitual sumant a la seva oferta tradicional els expositors i visitants d'Alimentaria & Hostelco, que tinguin interès per participar aquest any en un esdeveniment sectorial de referència.

 

D'aquesta manera, empreses del foodservice, equipament, serveis i distribució participaran en el saló al costat de mitjans i petits productors de el sector primari i de l'artesania alimentària, en una convocatòria que serà el referent d'aquest any per a la indústria de l'alimentació i la gastronomia de país i que es presenta amb l'objectiu de contribuir a la dinamització i reactivació de el sector.

L'esdeveniment tornarà a ser el punt de trobada en què les empreses del sector busquin noves oportunitats i camins cap a la recuperació, sobretot per al segment de l'hostaleria i el foodservice, fortament colpejat per la crisi derivada de la pandèmia. El saló es caracteritza per la seva capacitat per atreure professionals de l'àmbit de la restauració, l'hostaleria, el comerç especialitzat i la gastronomia amb poder de decisió i compra en els seus respectius negocis.

 

El director de Gastronòmic Fòrum Barcelona, Josep Alcaraz, ha assenyalat que ​​"el certamen viurà una edició especial que el situarà entre els grans esdeveniments alimentaris i gastronòmics de país, amb més oferta i donant notorietat de manera especial a la sostenibilitat com el gran repte a què s'enfronta aquest sector en el futur més immediat".

En aquest sentit, el codirector del saló i responsable del seu programa d'activitats, Pep Palau, defensa que la sostenibilitat és el gran paradigma de futur i per això, puntualitza, "reunirem grans xefs i prestigiosos experts que, a través de ponències, debats i demostracions culinàries, contribuiran a reflexionar i marcar el camí que ha de seguir el sector per complir amb l'Agenda 2030 de Nacions Unides".