12
d'Abril
de
2016
Act.
12
d'Abril
de
2016
L'àrea gastronòmica del saló de turisme B-Travel, anomenada B-Delicious, oferirà en l'edició d'aquest any -se celebrarà entre divendres i diumenge al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona- més de 100 degustacions en 23 expositors que permetran fer "una petita volta al món" a través de la gastronomia, segons ha explicat la directora del saló, Marta Serra, aquest dimarts en una roda de premsa.
Aquesta zona estarà oberta per primera vegada fins a les 23 hores -divendres i dissabte-, tres hores després del tancament del saló, i permetrà fer degustacions amb tiquets a partir d'un euro, sobretot d'especialitats de la cuina catalana, però també d'altres regions i països del món.
Aquesta "fira dins de la fira" va néixer fa quatre anys de la mà d'Incatis, l'empresa organitzadora de la FiraTast de Girona, i pretén contribuir a la promoció turística de cada territori a través de la seva cuina i els seus vins, ha explicat el director general d'Incatis, Josep Maria Matamala.
Els alumnes de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (Eshob) aportaran sabors de la cuina internacional amb degustacions d'especialitats de diferents països com el ramen japonès, llagostins de Tanzània, tabule libanès i dolços nord-americans com cakepops i brownies.
Arròs solidari
El B-Delicious tindrà un vessant solidari, amb degustacions divendres d'arrossos elaborats per reconeguts cuiners catalans, entre els quals es compten cinc estrelles Michelin.
Els cuiners que participaran són Carles Abellán, del restaurant Bravo 25 de Barcelona; Quim Casellas, del Casamar de Llafranc; Xavier Franco, de Les Magnòlies d'Arbúcies; Oscar Galindo, de l'Arrosseria Xàtiva; Marc Gascons, d'Els Tinars de Llagostera; Sergi Humada, de Via Veneto de Barcelona; Nandu Jubany, de Can Jubany de Calldetenes; Sergi de Meià, del restaurant que porta el seu mateix nom a Barcelona; Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, i el restaurant 7 Portes de la capital catalana.
A més, dissabte també hi haurà un tast solidari, en aquesta ocasió amb arrossos elaborats per instagramers i bloguers, i els diners recaptats a partir de les degustacions dels dos dies es destinarà íntegrament a l'acció La fam no fa vacances del Banc d'Aliments.
Aquesta zona estarà oberta per primera vegada fins a les 23 hores -divendres i dissabte-, tres hores després del tancament del saló, i permetrà fer degustacions amb tiquets a partir d'un euro, sobretot d'especialitats de la cuina catalana, però també d'altres regions i països del món.
Aquesta "fira dins de la fira" va néixer fa quatre anys de la mà d'Incatis, l'empresa organitzadora de la FiraTast de Girona, i pretén contribuir a la promoció turística de cada territori a través de la seva cuina i els seus vins, ha explicat el director general d'Incatis, Josep Maria Matamala.
Els alumnes de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (Eshob) aportaran sabors de la cuina internacional amb degustacions d'especialitats de diferents països com el ramen japonès, llagostins de Tanzània, tabule libanès i dolços nord-americans com cakepops i brownies.
Arròs solidari
El B-Delicious tindrà un vessant solidari, amb degustacions divendres d'arrossos elaborats per reconeguts cuiners catalans, entre els quals es compten cinc estrelles Michelin.
Els cuiners que participaran són Carles Abellán, del restaurant Bravo 25 de Barcelona; Quim Casellas, del Casamar de Llafranc; Xavier Franco, de Les Magnòlies d'Arbúcies; Oscar Galindo, de l'Arrosseria Xàtiva; Marc Gascons, d'Els Tinars de Llagostera; Sergi Humada, de Via Veneto de Barcelona; Nandu Jubany, de Can Jubany de Calldetenes; Sergi de Meià, del restaurant que porta el seu mateix nom a Barcelona; Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, i el restaurant 7 Portes de la capital catalana.
A més, dissabte també hi haurà un tast solidari, en aquesta ocasió amb arrossos elaborats per instagramers i bloguers, i els diners recaptats a partir de les degustacions dels dos dies es destinarà íntegrament a l'acció La fam no fa vacances del Banc d'Aliments.