• Empresa
  • Alimentaria i Hostelco celebraran una edició conjunta

Alimentaria i Hostelco celebraran una edició conjunta

Les dues fires s'uniran a l'abril del 2018 per aprofitar les sinèrgies entre alimentació i l'equipament hostaler

L'Alimentària és el saló de la innovació en el sector alimentari
L'Alimentària és el saló de la innovació en el sector alimentari
Europa Press
22 de Desembre de 2016
Act. 22 de Desembre de 2016
Els salons de Fira de Barcelona Alimentaria i Hostelco celebraran la seva propera edició conjuntament del 16 al 19 d'abril del 2018 en què ocuparan tot el recinte de Gran Via i es convertiran en una de les plataformes internacionals més importants per a la indústria de l'alimentació, la gastronomia i l'equipament hostaler en oferir una oferta completa tant a la distribució com al canal horeca.

D'aquesta manera, Hostelco, que habitualment se celebra a l'octubre, avançarà les seves dates per coincidir amb Alimentaria, i això permetrà a les empreses que hi participin generar noves oportunitats de negoci i d'expansió internacional.

El director general d'Alimentaria Exhibitions, J. Antonio Valls, ha destacat que aquesta edició conjunta "contribuirà a posar en valor la gastronomia i les indústries alimentària i turística, i evidenciaran la importància estratègica d'aquests sectors per a l'economia espanyola", que en conjunt representen més del 25% del PIB.

"Gràcies a la celebració simultània amb el saló Alimentària, Hostelco proporcionarà un aparador molt més destacat als seus expositors i una oferta més gran als visitants dels dos salons", ha destacat la directora d'Hostelco, Arantxa Segurado.

Alimentària va comptar aquest 2016 amb 4.000 empreses participants, de 70 països i més de 140.000 visitants, el 35% estrangeres, i a la fira es van celebrar 11.200 reunions de negocis entre compradors estrangers d'alt nivell i expositors.

Per la seva banda, Hostelco és el saló líder a Espanya i referent europeu en equipament i serveis per a la restauració, hoteleria i col·lectivitats.