30
de Setembre
de
2015
Act.
02
d'Octubre
de
2015
Més d'un centenar d'investigadors científics, xefs, empreses i ONG assistiran a Barcelona al Creator Space, en què debatran sobre l'entorn agroalimentari, tant des del punt de vista de la producció i el cultiu, com del consumidor.
Aquesta trobada, que ja ha passat per diverses ciutats del món, se celebrarà del 26 al 30 d'octubre al Disseny Hub i el seu objectiu és convertir-se en un espai de creació i innovació que generi reflexió i coneixement sobre un dels principals reptes que ha d'afrontar la nostra societat en matèria d'alimentació, que és el consum responsable d'aliments.
Creator Space, organitzat per la química Basf per celebrar el seu 150è aniversari, centrarà les seves sessions en el consum saludable i responsable d'aliments, en la gestió eficient dels recursos hídrics, i en la reducció dels residus alimentaris.
Aquest esdeveniment internacional compta amb el suport de la Fundació Dieta Mediterrània, l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentaris (IRTA) i l'Agència de Residus de Catalunya (ARC).
Aquesta trobada, que ja ha passat per diverses ciutats del món, se celebrarà del 26 al 30 d'octubre al Disseny Hub i el seu objectiu és convertir-se en un espai de creació i innovació que generi reflexió i coneixement sobre un dels principals reptes que ha d'afrontar la nostra societat en matèria d'alimentació, que és el consum responsable d'aliments.
Creator Space, organitzat per la química Basf per celebrar el seu 150è aniversari, centrarà les seves sessions en el consum saludable i responsable d'aliments, en la gestió eficient dels recursos hídrics, i en la reducció dels residus alimentaris.
Aquest esdeveniment internacional compta amb el suport de la Fundació Dieta Mediterrània, l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentaris (IRTA) i l'Agència de Residus de Catalunya (ARC).