
Big Mamma desembarca al cor de Barcelona, donant la benvinguda a Gloria, una atrevida osteria italiana. Aquesta osteria per a 230 comensals, dividida en dues plantes, estarà ambientada en l'opulència dels anys 70. Candelabres de quatre metres fets a Murano, grans columnes de mirall que condueixen a la taula o escultures de llum Vertigo del dissenyador Jacopo Foggini, es deixen entreveure a cada racó.
En la carta, capitanejada pel Xef Executiu Daniele Tasso, es podran degustar plats de la bota 100% casolans amb productes obtinguts directament dels seus més de 170 proveïdors artesans italians. Com la tòfona fresca de temporada directa del Piemont, les sucoses burrates puglieses de Salvatore Montrone o el Parmigiano Reggiano DOP de 22 mesos de maduració de Paolo Gennari.
Es podran degustar plats de la bota 100% casolans amb productes obtinguts directament dels seus més de 170 proveïdors artesans italians
Tigrane Seydoux, fundador de Big Mamma juntament amb el seu soci Victor Lugger, comparteixen: “Estem molt emocionats d'arribar a Barcelona, no només per formar part de la seva increïble i vibrant comunitat gastronòmica, sinó també per obrir el nostre primer restaurant Gloria a Espanya. Aquesta osteria és un tribut al glamour italià dels anys 70, un lloc on l'encant de la dolce vita cobra vida a cada racó. Una fusió entre la tradició i la modernitat, on els grans clàssics italians es reinterpreten amb un toc creatiu, elaborats amb passió pel nostre Xef Executiu Daniele Tasso juntament amb un excepcional squadra".