
06
de Setembre
de
2016
Act.
06
de Setembre
de
2016
L'empresa càrnia gironina Frescos Delisano, del grup Cañigueral, ha adquirit al grup valencià Martínez Loriente una planta a Xest, al País Valencià, que produeix 79 milions de quilos anuals de carn i dóna feina a 1.200 treballadors.
Amb aquesta adquisició, el grup Cañigueral surt de les comarques gironines i ja suma una plantilla amb més de 3.200 treballadors. L'any passat, el grup va facturar 480 milions d'euros.
Aquesta operació s'emmarca en el procés d'especialització del grup Martínez Loriente, que és el principal interproveïdor de carn fresca de Mercadona. La companyia aposta per reforçar la seva producció de pernils i derivats del porc blanc i ibèric. Així, la companyia segrega les diferents àrees d'activitat en empreses líders de cada segment per garantir la viabilitat, els llocs de feina i les inversions compromeses.
Conca i València
En concret, amb l'objectiu de seguir reforçant la producció de pernils i derivats del porc, Incarlopsa, empresa interproveïdora de Mercadona especialitzada en aquesta carn, es fa càrrec de les instal·lacions de Martínez Loriente a Tarancón (Conca), dedicades principalment al tall i envasat de porc. L'empresa compta amb una plantilla de 300 persones i una capacitat productiva de 30 milions de quilos a l'any.
Per la seva banda, l'empresa Elaborados Cárnicos Medina, amb seu a Leganés (Madrid), ha comprat les instal·lacions de Buñol (València), especialitzada en vedella que té una capacitat de producció de 20 milions de quilos a l'any i compta amb una plantilla de 700 persones.
El procés que ara culmina, però encara està pendent d'aprovació per part de les autoritats de Competència.
Amb aquesta adquisició, el grup Cañigueral surt de les comarques gironines i ja suma una plantilla amb més de 3.200 treballadors. L'any passat, el grup va facturar 480 milions d'euros.
Aquesta operació s'emmarca en el procés d'especialització del grup Martínez Loriente, que és el principal interproveïdor de carn fresca de Mercadona. La companyia aposta per reforçar la seva producció de pernils i derivats del porc blanc i ibèric. Així, la companyia segrega les diferents àrees d'activitat en empreses líders de cada segment per garantir la viabilitat, els llocs de feina i les inversions compromeses.
Conca i València
En concret, amb l'objectiu de seguir reforçant la producció de pernils i derivats del porc, Incarlopsa, empresa interproveïdora de Mercadona especialitzada en aquesta carn, es fa càrrec de les instal·lacions de Martínez Loriente a Tarancón (Conca), dedicades principalment al tall i envasat de porc. L'empresa compta amb una plantilla de 300 persones i una capacitat productiva de 30 milions de quilos a l'any.
Per la seva banda, l'empresa Elaborados Cárnicos Medina, amb seu a Leganés (Madrid), ha comprat les instal·lacions de Buñol (València), especialitzada en vedella que té una capacitat de producció de 20 milions de quilos a l'any i compta amb una plantilla de 700 persones.
El procés que ara culmina, però encara està pendent d'aprovació per part de les autoritats de Competència.