La cuinera Carme Ruscalleda abaixa la persiana del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar. La xef tanca l'establiment nascut el juliol del 1988 com a evolució del delicatessen en què s'havia convertit la botiga familiar, segons informa Ruscalleda i Toni Balam en un comunicat.
La nissaga Ruscalleda ha dut el Sant Pau a Tòquio, que va obrir un restaurant a la ciutat japonesa el 2004. El fill de la parella, Raül Balam, lidera des del 2009 el restaurant Moments, a l'hotel Mandarin Oriental, Barcelona. A més, aquest estiu des de Mònaco, Ruscalleda treballarà preparant els àpats al Restaurant Odyssey de Joël Robuchon a l'Hotel Metropole de Monte-Carlo amb un pop up durant els mesos de juliol i agost pel servei de sopars.
Després de 30 anys de trajectòria, l'empresària decideix posar fi a aquest restaurant: el dissabte 27 d'octubre de 2018 el Sant Pau de Sant Pol de Mar servirà el seu últim sopar.