• Empresa
  • Casa Tarradellas inverteix 25 milions d'euros per expandir la producció amb un nou molí propi

Casa Tarradellas inverteix 25 milions d'euros per expandir la producció amb un nou molí propi

La nova instal·lació permet moldre 12,5 tones de blat per hora, 30 tones en total

La companyia de pizzes va inaugurar el 2010 el seu primer molí | ACN
La companyia de pizzes va inaugurar el 2010 el seu primer molí | ACN
Redacció VIA Empresa | ACN
07 de Febrer de 2025
Act. 07 de Febrer de 2025

Casa Tarradellas ha invertit 25 milions d'euros per posar en marxa un segon molí propi, que permet moldre 12,5 tones de blat per hora. Amb les dues instal·lacions, la companyia ara té la capacitat de molta de fins a 30 tones. En un comunicat, Casa Tarradellas explica que el nou molí realitza un procés de cura "única" del blat, des de la neteja fins a la recepció i ajust de la mescla de farines necessària per a cada recepta, i el seu posterior emmagatzematge. Es tracta d'un molí d'última generació, amb una superfície de 1.800 metres quadrats. El nou espai també integra un nou centre de recerca dedicat a l'estudi i selecció de farines. El seu procés de producció permet una traçabilitat completa, que va des del cultiu del blat fins a l'elaboració del producte final.

 

Casa Tarradellas també destaca que amb les accions encaminades a la innovació i la sostenibilitat, com la instal·lació de plaques solars, la companyia aconsegueix un estalvi energètic del 10% en el procés de molta i fins al 15% en la fase de tamisatge.

El seu procés de producció permet una traçabilitat completa, que va des del cultiu del blat fins a l'elaboració del producte final

La companyia de pizzes va inaugurar el 2010 el seu primer molí, que té una capacitat de moldre 18 tones de blat per hora. Aquesta aposta va convertir l'empresa en l'únic elaborador de pizza a Europa amb molí propi. A més, disposa d'un magatzem de blat de 3.000 metres quadrats amb capacitat per a 30.000 tones de blat, que li permet gestionar les matèries primeres, assegurant una major estabilitat en el subministrament i que la farina estigui disponible en tot moment.