
Conegut pels programes televisius Cuina per solters i La cuina de l'Isma (TV3), el cuiner nascut a Sabadell Isma Prados és també ara un dissenyador d'innovadors estris de cuina, aprofitant la seva formació acadèmica com enginyer. Una feina que combina amb la narrativa, doncs és autor de diversos llibres, l'últim dels quals és iCook. Manual de cocina para emancipados (Planeta, 2012).
Habitual col·laborador de televisió i ràdio, aquest dimarts ha lliurat el VI Premi Factor Humà Mercè Sala a l'empresa a l'empresa catalana Ames per reflectir els valors d'innovació, pragmatisme, visió global i humanitat. Després de l'acte on ha participat activament, Isma Prados narra com és una jornada de treballa a la seva vida.
5:00 - Obertura d'ulls. Consciència al 50%.
5:04 - Dutxa. Capuccino. Consciència al 100%. Lectura de diaris digitals i revisió e-mails. (Mozart, Shostakovich)
6:00 - Generació de continguts, respondre e-mails, comprovar la càrrega del mòbil, mimetització del guió de l'acte VI Premi Factor Humà Mercè Sala.
7:30 - Esmorzar amb la família.
9:00 - Reunió de treball. Recull de dades in situ per l'elaboració del projecte.
11:30 - Post reunió amb equip de treball per valorar conclusions i traçar estratègies. Repartiment de responsabilitats i deadline del lliurament dels continguts.
13:00 - Recollir el vestuari, aplicar cera mate al serrell, verificar definició de l'afaitat. Comprovar itinerari òptim al navegador (bateria).
13:15 - Comprovar guió de l'acte. Surto cap al CaixaForum.
13:30 - Adaptació a l'espai i a l'escenari. Informar de la meva arribada a l'equip. Sincronització de rellotges amb la regidoria i repassar l'escaleta.
14:20 - Dinar lleuger amb l'equip. Lectura de guió.
16:00 - Assaig general, per fi podré escoltar la peça de percussió dels Kitchen Beat Collective... Ja en tenia ganes. Saludar a l'Ada Parellada, al Josep Roca i als altres convidats i responsables de la Fundació... Atenció a l'acting previst a l'escenari...
17:45 - Petit berenar energètic. Em retiro en Capella.
18:45 - Em poso la jaqueta de cuiner i em preparo per conduir el servei 19:00 Tamtam a la sala, comença l'acte.
20:45 - Copa de cava per felicitar al guanyador del premi Factor Humà. Al cotxe, revifo el mòbil del mode avió i comprovo que no hi ha cap alarma.
22:00 - Petit ressopó a casa comentant la jugada, temperatura dels termòmetres de les diferents xarxes socials a temps real gràcies a la meva senyora... Ja és hora de tancar els ànecs i passar el baldó.