
30
de Maig
de
2016
Act.
30
de Maig
de
2016
La startup barcelonina Allergychef ha llançat una plataforma per reservar via internet una plaça a restaurants per a celíacs, al·lèrgics i persones amb intoleràncies alimentàries en general.
L'empresa preveu establir-se a Madrid al setembre i a Europa el 2017, informa en un comunicat la Generalitat, que dóna suport a aquesta i altres startup a través d'Acció i Catalunya Emprèn.
Aquesta plataforma i la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia (Scaic) també ofereixen formació als restaurants que vulguin oferir aquest tipus d'alimentació.
L'empresa preveu establir-se a Madrid al setembre i a Europa el 2017, informa en un comunicat la Generalitat, que dóna suport a aquesta i altres startup a través d'Acció i Catalunya Emprèn.
Aquesta plataforma i la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia (Scaic) també ofereixen formació als restaurants que vulguin oferir aquest tipus d'alimentació.