• Empresa
  • Els germans Roca reben el premi Icex Exportant Espanya

Els germans Roca reben el premi Icex Exportant Espanya

El Celler de Can Roca destaca per haver internacionalitzat la cuina espanyola arreu del món 

El Celler de Can Roca, líder del rànquing mundial
El Celler de Can Roca, líder del rànquing mundial
EFE
04 de Febrer de 2015
Act. 04 de Febrer de 2015

Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, propietaris del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, han rebut aquest dimarts el premi Exportant Espanya que, en la seva tercera edició, els ha lliurat el conseller delegat d'Icex Espanya Exportació i Inversions, Francisco Javier Garzón.

Segons ha informat l'organisme en un comunicat, els germans Roca han estat guardonats per reconèixer la seva tasca al capdavant de El Celler de Can Roca, "el restaurant des del qual han demostrat la seva passió pels aliments i la cuina espanyola, de la qual s'han convertit en magnífics ambaixadors".

El premi s'ha lliurat en el marc de la Cimera Internacional de Gastronomia Madrid Fusió, la cita que reuneix els cuiners de més prestigi de tot el món per exposar-ne les tècniques i creativitat.

Els premis Icex Exportant Espanya van néixer el 2013 per destacar la tasca de restaurants, cuiners, entitats, prescriptors i altres personalitats que contribueixin a la internacionalització de la gastronomia espanyola.

"Els germans Joan, Josep i Jordi Roca s'han guanyat l'admiració del seu gremi després de convertir una senzilla casa de menjars en un restaurant de renom internacional", ha destacat l'Icex.