
Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, propietaris del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, han rebut aquest dimarts el premi Exportant Espanya que, en la seva tercera edició, els ha lliurat el conseller delegat d'Icex Espanya Exportació i Inversions, Francisco Javier Garzón.
Segons ha informat l'organisme en un comunicat, els germans Roca han estat guardonats per reconèixer la seva tasca al capdavant de El Celler de Can Roca, "el restaurant des del qual han demostrat la seva passió pels aliments i la cuina espanyola, de la qual s'han convertit en magnífics ambaixadors".
El premi s'ha lliurat en el marc de la Cimera Internacional de Gastronomia Madrid Fusió, la cita que reuneix els cuiners de més prestigi de tot el món per exposar-ne les tècniques i creativitat.
Els premis Icex Exportant Espanya van néixer el 2013 per destacar la tasca de restaurants, cuiners, entitats, prescriptors i altres personalitats que contribueixin a la internacionalització de la gastronomia espanyola.
"Els germans Joan, Josep i Jordi Roca s'han guanyat l'admiració del seu gremi després de convertir una senzilla casa de menjars en un restaurant de renom internacional", ha destacat l'Icex.