Lucciano's, la gelateria artesanal que busca revolucionar la indústria del gelat, obre la seva primera botiga a Barcelona. La marca, fundada per Daniel i Christian Otero el 2011 a la ciutat de Mar del Plata, Buenos Aires, compta ja amb 59 botigues a Argentina, dues a Uruguai, tres als Estats Units i una a Roma, aquesta última oberta fa poc i amb la qual van començar el seu pla d'expansió per Europa.
El projecte combina una qualitat de gelat artesanal superior amb una forta aposta innovadora i tecnològica que els permet oferir un producte premium. La botiga, que es troba a la Rambla de Catalunya amb Gran Via, és una experiència en si mateixa. Busca ser una estació espacial i va ser creada únicament per a la ciutat comtal.
“Cadascuna de les nostres botigues és especial. No es repeteix i està especialment creada per a aquell lloc i aquell moment”, comenta Otero. “Això és part del que ens fa únics, ho apostem tot per donar-li a cada persona que ens visiti una experiència completa i única, que no podrà descobrir a una altra gelateria”. A la botiga es podran escollir 24 propostes de sabors diferents i 20 propostes dels seus icònics icepops amb diferents formes i sabors