• Empresa
  • HIP torna a Ifema amb un impacte econòmic de 53 MEUR

HIP torna a Ifema amb un impacte econòmic de 53 MEUR

El saló de referència al sector Horeca celebra la recuperació del turisme i la restauració amb una edició de récord

HIP ha esdevingut el principal congrés d'innovació al sector Horeca | EP
HIP ha esdevingut el principal congrés d'innovació al sector Horeca | EP
Redacción VIA Empresa
Barcelona
04 de Març de 2022

El saló Hospitality Innovation Planet (HIP) – Horeca Professional Expo torna a Ifema per celebrar una sisena edició enmig de la recuperació del sector. El congrés tornarà entre el 7 i el 9 de març a la fira madrilenya sota el lema Ready? A new Horeca is coming. Segons l'organització, el saló posarà el focus en "la necessitat d'innovar per impulsar la recuperació de l'hostaleria" després de la pandèmia.

El congrés ocuparà 40.000 metres quadrats dividits en quatre pavellons d'Ifema. Els expositoris del congrés comptaran amb marques del conjunt de la cadena de valor del sector Horeca, des de la restauració fins als serveis, els bars o l'oci. Així, el saló comptarà amb firmes com Benfood, Campofrío, Danone, Estrella Galicia, Nestlé o Pascual. Amb tot, HIP espera generar un impacte econòmic de 53 milions d'euros.

A banda dels expositors, dins l'àmbit de HIP 2022 se celebrarà l'Hospitality 4.0 Congress, dedicat a la innovació i els nous conceptes d'Horeca. Enguany, la influència de la web3 i les seves possibles aplicacions al mercat Horeca; l'alimentació plant based i la gestió del talent seran el focus de l'espai, amb fins a 9 auditoris i 450 experts internacionals.

Segons el director d'HIP Manel Bueno, el saló s'ha convertit en un esdeveniment "únic al món" per la presència de nous models de negoci i tendències transformadores a l'hostaleria. Per la seva banda, la directora de l'Hospitality 4.0 congress Eva Ballarín, ha explicat que l'objectiu del congrés és "oferir una visió de futur de les tendències, conceptes i eines que marcaran el nou Horeca".