• Empresa
  • L’ICF finança la startup Weecover

L’ICF finança la startup Weecover

Aquesta insurtech (tecnològica del sector de les assegurances) tanca una ronda de finançament de 2 milions d’euros per expandir el seu model de negoci

Rafael Gallardo i Jordi Pages, fundadors de Weecover | Weecover
Rafael Gallardo i Jordi Pages, fundadors de Weecover | Weecover
Redacción VIA Empresa
barcelona
07 de Juliol de 2022

L’Institut Català de Finances continua impulsant l’ecosistema emprenedor. A través d’IFEM Innovació, l’entitat financera de la Generalitat ha concedit a l’startup Weecover un préstec participatiu de 200.000 euros amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament del seu model de negoci.

L’operació de finançament forma part de la ronda d’inversió que aquesta insurtech (empresa tecnològica del sector de les assegurances) va tancar a finals del 2021 amb Nauta Capital com a inversor principal.

Weecover va néixer el 2019 a Barcelona de la mà de Jordi Pages i Rafael Gallardo amb una solució d’assegurança plug-and-play. És a dir, una eina que permet a les empreses integrar productes d’assegurances personalitzats en els seus processos de venda, tant online com offline.

A través d’una plataforma, desenvolupada per ells mateixos, Weecover possibilita una contractació còmoda, ràpida i des de la mateixa pàgina web des d’on es compra el producte.

Pla d’expansió

Jordi Pages, cofundador i CEO de Weecover, mostra la seva satisfacció per l’acord amb l’ICF perquè els permetrà continuar desenvolupant el negoci a l’Estat espanyol i expandir el model a altres mercats.

El director de venture capital de l’ICF, Emili Gómez, destaca “l’agilitat” que representa integrar l’assegurança en el procés de compra d’un producte. En aquest sentit, afegeix que Weecover ha trobat una solució que "aporta valor afegit tant pel producte com pel client final”.

L’Institut Català de Finances ha concedit, des de 2012, més de 23 milions d’euros a 143 startups

L’ICF cofinança a través d’IFEM Innovació empreses en fase inicial o en les primeres etapes de creixement. Des de la posada en marxa d’aquest instrument publicoprivat l’any 2012, l’ICF ha finançat 143 startups per més de 23 milions d’euros.

Actua com a complement del sector privat oferint una àmplia gamma de solucions de finançament centrades en préstecs, garanties i inversió en capital risc. Des del 2014 és membre de l'Associació Europea de Bancs Públics (EAPB), que agrupa gran part dels bancs i les entitats financeres públiques que operen a Europa.