La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella, el iogurt, i ho fa amb nous envasos, nous gustos, noves textures. Segons informen en un comunicat, a partir del proper mes de novembre estarà a la venda el iogurt natural cremós en format granel, que es podrà servir en un envàsbiodegradable. A més, també prepara el llançament, pel primer trimestre del 2020, d’una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo.
La Fageda va començar a fabricar iogurt natural cremós l’any passat en galledes de 3 quilos per al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara ha arribat a un acord amb l’empresa catalana Granel Community perquè els consumidors puguin comprar a granel el iogurt cremós d’aquesta marca en cinc de les seves botigues, concretament a Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú. Les botigues disposaran de neveres dispensadores que permetran comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i servir-se en envàs biodegradable. Un cop a la nevera de casa, es recomana consumir-lo durant els quatre dies següents. Aquesta modalitat de iogurt és una evolució del iogurt de granja que La Fageda fabrica des de fa 26 anys.
La directora comercial i de màrqueting, Sílvia Domènech, explica que "a aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda”.