Auténtica Premium Food Fest, el nou esdeveniment dedicat al producte gastronòmic gurmet i a la dieta mediterrània, arriba a Sevilla els pròxims 25 i 26 de setembre. La capital andalusa es convertirà en el principal punt de trobada a escala nacional per a tots els actors de la indústria alimentària que tenen per objectiu conèixer les innovacions que estan sorgint al mercat d'aliments i begudes prèmium.
Sota el lema Dieta mediterrània en estat pur, la primera edició d'Auténtica congregarà més de 5.000 professionals del sector de la distribució, hostaleria i comerç al detall, així com més de 80 estrelles Michelin que aprofundiran en l'estil de vida vinculat als productes arrelats als costums i herències culturals mediterrànies. Així, Auténtica s'alça com l'únic esdeveniment en què es combina producte, distribució i tradició, amb el propòsit de donar valor als aliments.
La primera edició d'Auténtica congregarà més de 5.000 professionals del sector de la distribució, hostaleria i comerç al detall
“La indústria alimentària es troba en una transformació conjuntural a causa del sorgiment de noves necessitats, models i conceptes que impulsen un replantejament de com entenem actualment la gastronomia”, assenyala SergioFabregat, director d'Autèntica Premium Food Fest qui afegeix que “per tant, és prioritari apostar i donar a conèixer les tendències que estan marcant el retail i la gran distribució amb l'objectiu d'adaptar-se a aquests plantejaments i atendre les inquietuds d'avui dia relacionades amb la nutrició, sostenibilitat, traçabilitat i qualitat dels aliments”.
Durant dos dies, Auténtica reunirà més de 140 firmes expositores que donaran a conèixer els seus productes alimentaris prèmium al sector del comerç al detall, la gran distribució, botigues gurmet, majoristes, hostaleria i xefs d'alta gastronomia amb l'objectiu d'impulsar-ne una de nova consciència social envers els productes de proximitat i gurmet.