Renfe canvia l'oferta gastronòmica dels seus trens. L'empresa ha comptat amb l'assessorament del xef català Ramón Freixa per idear el nou menú, que vol combinar cuina tradicional amb productes de qualitat i una alimentació saludable. Amb dues estrelles Michelin i tres Sols Repsol, Freixa ha dissenyat la nova carta, que inclou aperitius, esmorzars, dinars, berenars, sopars, postres i carta infantil.
L'oferta també inclou menús especials per a persones amb intoleràncies i al·lèrgies. "Busquem en les arrels culinàries la inspiració per configurar menús amb identitat i una varietat a l'alçada del rebost de tants territoris que aporten la seva riquesa a la cuina espanyola", ha indicat el xef a través d'un comunicat.
Renfe recorda que les sales Club estaran obertes de nou a partir del 15 de novembre per als clients amb bitllets Premium. A més d'espais tranquils i de descans, compten amb zones de reunions, lavabos i cafeteries amb snacks i begudes. N'hi ha a Alacant Terminal, Albacete Los Llanos, l'Estació de Sants de Barcelona, Camps de Tarragona, Girona, Lleida-Pirineus, Màlaga María Zambrano, Chamartín Clara Campoamor i Puerta d'Atocha a Madrid, Sevilla Santa Justa, València Joaquín Sorolla, Valladolid Campo Grande i Saragossa Delicias.