La start up catalana especialitzada en insecticultura Phoenix Foods ha tancat una ronda de finançament de 347.000 euros. La ronda ha estat liderada per EconomistesBAN, la xarxa de business angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya, a través del seu Fòrum d’Inversió, i ha comptat també amb el finançament públic del programa Startup Capital d’Acció, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, i s’ha completat amb el suport d’un crèdit Enisa del Ministeri d’Indústria i Turisme.
Phoenix Foods és una empresa biotech basada en l’economia circular que aplica l’insecticultura per processar residus orgànics de manera ràpida i sostenible, i per produir proteïnes d’alta qualitat per a l’alimentació animal. Amb aquesta ronda de finançament, la start-up ampliarà les seves inversions en recerca, obrirà noves oportunitats de negoci i augmentarà les seves capacitats productives i comercials.
Per a Àngela Mancho, cofundadora i CEO de Phoenix Foods, l'empresa "ha demostrat ser una proposta atractiva per a la inversió privada i també per a la pública. La nostra és una aposta decidida per a la recerca i la innovació per contribuir a la construcció d’un futur alimentari sostenible”.