• Empresa
  • L'empresa SFAM estableix la seu estrangera a Barcelona

L'empresa SFAM estableix la seu estrangera a Barcelona

La companyia d'assegurances per a telefonia mòbil crea 400 nous llocs de feina a la capital catalana

Sadri Fegaier és el CEO de SFAM | Cedida
Sadri Fegaier és el CEO de SFAM | Cedida
Victor Costa
Exdirector de VIA Empresa
Barcelona
01 de Març de 2019
Act. 04 de Març de 2019

La nova edició del Mobile World Congress (MWC) i el 4 Years From Now (4YFN) ja és tecnologia del passat. Però, queda demostrat que Catalunya és més que mai terra d'inversions. Després que la multinacional suïssa Erni hagi decidit crear 100 nous llocs de feina, SFAM ha anunciat també la seva arribada a Barcelona on ubicarà la seva primera seu internacional, segons ha pogut saber VIA Empresa

 

SFAM s'ubica a l'edifici Mapfre i preveu crear 400 nous llocs de feina a Catalunya

L'empresa líder a Europa en assegurances per a telefonia mòbil, multimèdia i objectes connectats inaugurarà la nova seu a l'edifici Mapfre durant la primavera d'aquest 2019 i preveu crear 400 nous llocs de feina a Catalunya, la majoria al call center de Barcelona i també a altres ciutats del conjunt d'Espanya. 

 

D'origen francès i amb 20 anys de recorregut, SFAM està fundada i dirigida per Sadri Fegaier i ha construït la seva estratègia de creixement d'acord amb l'oferta d'assegurança integral, inclosa la pèrdua del dispositiu (oxidació, trencament, pèrdua i robatori). Actualment, la multinacional està present a França, Suïssa, Bèlgica i Espanya i té més de 1.600 treballadors, 6 milions de clients i 2.500 socis, incloent FNAC a Europa. 

El seu objectiu és assolir els 740 milions d'euros en volum de negoci de cara a 2019. Alhora, SFAM acumula un creixement de 2400% en els últims cinc anys i fa 200.000 vendes de mitjana al mes.

Aprofitant el MWC, el CEO Sadri Fegaier va presentar un estudi conjunt amb IPSOS sobre l'impacte emocional i econòmic de l'ús del mòbil en el qual es posava de manifest que "el 85% d'espanyols no assegura el seu mòbil tot i que més del 60% se sent molt ansiós si l'hi roben o el perd". Encara més: al voltant del 22% dels espanyols ha perdut o li han robat el mòbil, el 25% passa més de quatre hores al dia connectat al mòbil sobretot per xatejar i trucar i la meitat dels espanyols considera que "extraviar el mòbil equival a perdre la seva privacitat o una extensió de la memòria".

Fegaier: "La companyia s'estableix a Barcelona per satisfer les necessitats del mercat peninsular"

"Hem volgut conèixer la percepció i les necessitats dels consumidors per proposar-los solucions adaptades. SFAM està present a Espanya des de 2016 a través dels nostres socis distribuïdors. El nostre creixement exponencial en aquest mercat ens ha demostrat la necessitat de protegir els telèfons intel·ligents amb una assegurança adequada. Com a resultat, la companyia s'estableix a Barcelona per satisfer les necessitats del mercat peninsular", conclou Fegaier.