Comandes per WhatsApp, mesura extra de distanciament social. I tot en un garatge de 600 m² que abans era taller de reparació de camions a la zona d'Aragó de València, tancat des de l'any 1975. És la proposta de Garaje Street Food, un nou mercat gastronòmic de foodtrucks que, amb set vehicles històrics com tres clàssiques Citroën HY, un Saba, dos Avia i una vespacar, obre les seues portes aquesta nit com a nou concepte gastronòmic. Darrere el negoci està l'empresari valencià Robert Signes que, a causa de la pandèmia, ha vist cancel·lat l'esdeveniment Solmarket, una proposta de food trucks a l'aire lliure que se celebrava al Puig.
L'aforament estarà limitat al 60% i serà necessària la reserva prèvia a través de la web. L'establiment, amb horari d'obertura de 12.30 hores a 00:30 hores, comptarà amb una distància de dos metres entre les taules, es requereix l'ús de mascareta, a l'entrada es prendrà la temperatura i caldrà usar el gel hidroalcohòlic, entre altres mesures.
Proposta gastronòmica
Garaje Street Food és una nova experiència que té l'objectiu de traslladar als comensals a un genuí taller de reparació d'època i conformar una autèntica càpsula del temps per a gaudir de l'autèntica gastronomia street food amb 6 food trucks de col·leccionista dels anys 50, 60 i 70.
En aquest garatge gastronòmic es podran degustar hamburgueses gurmet de carn de vaca rossa gallega i pa de cervesa de N5 Burger premiades amb el tercer lloc en l'últim campionat d'Espanya d'hamburgueses. Tampoc faltaran les pizzes artesanals de la Rodante o la cuina fusió de dos cuiners valencians pel món en Exotic.
La gastronomia de la ‘terreta’ també serà present diàriament amb el food truck ‘Els iaios’. La seua especialitat: tapes i entrepans típics valencians, i esmorzar tradicional valencià en cap de setmana.
Els dolços, gelats, gofres i pastissos vindran de la mà de Muu, mentre que els coneguts ‘cremaets’ de la província de Castelló també tindran el seu espai amb el coffee truck de 3 Set 3.