El Tast, Cuina Catalana, el restaurant de dirigit pel cuiner Paco Pérez amb el suport de Pep Guardiola, està a punt per a l'obertura el 20 de juliol. Aquest dijous s'ha celebrat un primer sopar inaugural de l'espai a la King Street de Manchester amb un centenar de convidats.
La decoració de l'establiment, que també compta amb inversors com Txiki Begiristain i Ferran Soriano, la cúpula esportiva del Manchester City i el grup de restauració Fazenda, ha estat el primer projecte internacional de la firma catalana d'interiorisme Nordicthink.
El restaurant compta amb tres plantes amb denominació castellera. La planta baixa, com no podia ser de cap altra manera, s'anomena pinya. En aquest espai s'hi troba el bar, en un ambient informal. La primera planta és el folre, el saló per als sopars i els menús degustació i on es troba la cuina. La darrera planta és el reservat i l'han anomenat enxaneta. Cada planta té el seu propi ambient acompanyat per la decoració d'estil nòrdic de l'estudi liderat per Jordi Martín i la interiorista Cristina Pons, que ja havia treballat per a Pérez anteriorment en el restaurant Miramar de Llançà.
Pérez compta amb set restaurants i cinc estrelles Michelín. El restaurant principal del xef, el Miramar, compta amb dues estrelles Michelin. Així mateix, regenta un establiment a l'Hotel Arts de Barcelona (també amb dues estrelles), un altre a Berlín (el restaurant Cinco, amb una estrella), i tres projectes més informals a Barcelona: L'Eggs, La Royale i Bao Bar.