Fa unes setmanes, en aquest mateix espai, vàrem parlar de les noves polseres de Fitbit. Ara, n'hem pogut provar el seu primer model disponible, el Charge.
Fent un repàs a les seves característiques, la Fitbit Charge és l'evolució de Flex, el producte insígnia de la marca fins al moment. El seu principal objectiu és comptar les passes que fem cada dia i proposar-nos petits reptes de superació que ens animin a caminar més.
Com a principal novetat, la Charge substitueix l'indicador de progrés de LEDs per una petita pantalla que mostra informació detallada tant de les passes que portem fetes, com de distància recorreguda, calories cremades i pisos pujats.
A més, a la nit, la polsera detecta automàticament quan anem a dormir per tal de mesurar la qualitat del nostre son, de manera que no cal fer-li copets compulsius com passava amb la Flex cada cop que volíem indicar-li que era hora d'anar al llit.
He de reconèixer que d'entrada era força reticent al fet que valgués la pena canviar de dispositiu només per la pantalla. Em vaig equivocar: després d'una setmana fent-la servir, he arribat a la conclusió que la pantalla ho canvia tot.
Amb el model anterior, és cert que tenies una idea de quin percentatge del teu repte diari de passes portaves completat, però mai acabaves de veure clar en quin punt exacte estaves, i això acabava fent perdre l'interès. Amb la Charge, veus exactament el nombre de passes que portes en tot moment, fet que fa que, psicològicament, estiguis molt més pendent de seguir caminant.
Pel que fa al disseny, el fet que la polsera sigui una mica més ampla, la dota d'una proporcionalitat molt més agradable a la vista que la Flex. De fet, en color negre –està disponible també en pissarra, blau i bordeus- és tan elegant que fa una setmana que la faig servir com a substitut del rellotge –Sí, també dóna l'hora-
Una altra novetat força interessant és el fet que, un cop la polsera queda enllaçada amb el telèfon mòbil via bluetooth, cada cop que algú ens truqui, la Fitbit emetrà una petita vibració, de manera que ens assegurarem de no perdre cap trucada.
En els dies que fa que la porto, no he estat capaç de trobar-li cap inconvenient remarcable: la bateria dura dies, es carrega ràpidament amb qualsevol endoll USB, s'enllaça automàticament amb el telèfon mòbil i fins i tot permet personalitzar l'estètica del rellotge.
El seu preu -129,95 euros- és una mica més car que el model Flex -99,95 euros. La diferència, però, paga la pena sens dubte.
24 hores amb la Fitbit Charge
VIAempresa analitza durant una jornada sencera la nova polsera comptapasses de Fitbit
31
de Desembre
de
2015
Act.
30
de Març
de
2015