• Innovació
  • Caixabank i Ferran Adrià reinventen la restauració per salvar-la

Caixabank i Ferran Adrià reinventen la restauració per salvar-la

L'entitat i elBullifoundation organitzen el primer programa digital de restauració a Espanya impartit per un xef per ajudar les empreses a reprendre els negocis

CaixaBank i elBullifoundation, liderat per en Ferran Adrià, van unir esforços l'any 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un eix principal  la innovació en el sector de la restauració | Cedida
CaixaBank i elBullifoundation, liderat per en Ferran Adrià, van unir esforços l'any 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un eix principal la innovació en el sector de la restauració | Cedida
Redacción VIA Empresa
Barcelona
26 de Maig de 2020
Act. 26 de Maig de 2020

Caixabank i elBullifoundation han organitzat el primer programa digital de restauració a Espanya impartit per un xef per ajudar les empreses a reprendre els seus negocis, paralitzats pel confinament fruit de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Segons informen en un comunicat, l'entitat presidida per Jordi Gual impulsa aquesta iniciativa amb l'objectiu de contribuir a superar la crisi derivada de la covid-19 en pimes i autònoms del sector restauració.

D'aquesta manera, Ferran Adrià i el seu equip de elBullifoundation impartiran cada setmana, des del proper 15 de juny i fins a final d'any, seminaris digitals gratuïts per dotar els clients del sector de la restauració de Caixabank de coneixements i eines necessàries per fer progressar els seus negocis. Al voltant de 100.000 restauradors que compleixin amb el perfil podran participar en aquest curs, que obtindran l'accés gràcies al contacte amb els gestors de negoci de la xarxa d'oficines de Caixabank repartida per tot Espanya.

"Des de l'inici de la crisi de la covid-19, a CaixaBank hem treballat intensament per posar en marxa projectes que ajudaran als nostres clients. En el cas del sector de la restauració, hem estat al seu costat proporcionant accés a finançament o reducció de comissions de TPV, així com tot un paquet de mesures de suport des del punt de vista de l'economia familiar", explica el director general de Caixabank, Juan Alcaraz, que afegeix que "ara arriba el moment de reobrir els negocis, amb l'agreujant que, a la dificultat de l'entorn econòmic, se suma un canvi total en les condicions de mercat de la restauració" i, per tot això, sosté, "volem ajudar als nostres clients restauradors a adaptar-se amb èxit a la nova normalitat dotant-los de coneixement per afrontar i superar aquests difícils moments".

Per la seva banda, Ferran Adrià, coordinador del projecte, ha afirmat que "el programa presentat és un campus virtual intensiu per a responsables de restauració que comptaven amb negocis que funcionaven bé abans de la pandèmia, amb el qual pretenem oferir un assessorament amb el focus posat en abordar el com reiniciar cada negoci en un període de crisi com l'actual i que servirà per afrontar amb més garantia qualsevol altra crisi en un futur".