El nou Bulli de Ferran Adrià

El restaurant, concebut com un laboratori de creativitat, obrirà les seves portals a finals del 2017 o principis del 2018

Ferran Adrià molt impulsar la innovació i la creativitat gastronòmica
Ferran Adrià molt impulsar la innovació i la creativitat gastronòmica
Europa Press
21 de Juliol de 2016
Act. 21 de Juliol de 2016
El nou restaurant El Bulli obrirà les portes a finals del 2017 o a començaments del 2018 concebut com un "laboratori d'investigació sobre la innovació", ha explicat aquest dijous el cuiner Ferran Adrià.

En unes declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press, el cuiner ha dit que l'establiment "no serà un restaurant convencional", i ha definit el nou projecte com el medialab del MIT barrejat amb El Bulli Taller. Serà un laboratori d'investigació sobre la innovació, que es podrà visitar però sense massificació i que s'assemblarà a la casa del pintor Salvador Dalí a Portlligat (Girona).


Segons el cuiner, la missió principal no serà la cuina, sinó les disciplines en què la innovació és important, i tots els processos creatius estaran penjats a Internet, ha garantit.