Aigües de Barcelonabusca startups tecnològiques del sector de l’alimentació per participar en la segona edició del seu programa d’incubació, Síty 2017. La iniciativa, centrada en aquest any en aportar solucions per millorar l’alimentació dels ciutadans, ofereix finançament directe i un pla de formació i mentoring per a fins a cinc startups del sector.
De totes les candidatures rebudes, se seleccionaran 15 projectes finalistes per ser avaluats per un Comitè Assessor del programa. Com a resultat d’aquesta avaluació, entre tres i cinc startups podran passar a partir del mes de gener a la fase d’incubació de 10 setmanes al Canòdrom del Parc de Recerca Creativa de Barcelona. Síty2017 culminarà en la fira Alimentària de Barcelona del 16 al 19 d’abril del 2018 durant un Demo Day en el qual els cinc equips presentaran públicament els seus projectes.
La primera edició del programa, celebrada el 2016, va estar enfocada a la qualitat de vida dels ciutadans i va permetre a cinc startups realitzar proves pilots i situar-se en una posició més atractiva per a futurs inversors.
La iniciativa, impulsada per Aigües de Barcelona, compta amb l’assessorament i el suport d’entitats com l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Agència de Residus, l’Àrea de desenvolupament social i econòmic de Barcelona, el Departament de serveis socials de Barcelona, la Universitat de Barcelona, Eurecat, Catalunya Emprèn, Smart Catalona i Barcelona Activa.
Els emprenedors interessats a participar en el programa d’incubació tenen fins al 6 de desembre per presentar la seva candidatura.