• Territori
  • Deleito obre el seu quart establiment al centre de Sant Cugat

Deleito obre el seu quart establiment al centre de Sant Cugat

El projecte gastronòmic del català Alberto Gras enceta una nova tongada d'obertures que conclourà amb quatre establiments més a Catalunya a finals d'any

El nou Deleito a Sant Cugat durant el dia de la seva inauguració | Cedida
El nou Deleito a Sant Cugat durant el dia de la seva inauguració | Cedida
Redacción VIA Empresa
Barcelona
19 de Juliol de 2024

Deleito, el projecte gastronòmic d'Alberto Gras de Masterchef 8, ha estrenat aquest dijous un nou establiment al bell mig de Sant Cugat. El nou local està inspirat al voltant d'una línia conceptual referent a l'època clàssica i majestuosa, però portada a la modernitat, on s'hi han incorporat elements del cel i llum natural que '"conviden a submergir-se en una experiència que delecta". Aquesta és la línia conceptual de la marca, que porta d'eslògan "benvinguts al cel".

De fet, durant la inauguració, el negoci ha comptat amb una interpretació "celestial" del Cor de Gòspel Sant Cugat, que ha vestit roba amb el logo de Deleito. No han estat els únics convidats a l'obertura: també diverses autoritats locals, a més de la directora general de Barcelona Global, Mercè Conesa o personalitats com els cantants DePol i Sara Roy i el periodista Jordi Robirosa, entre altres.

El nou local té 54 m² i està dividit en dos pisos envidrats, amb una zona a l'exterior de la ciutat amb què Deleito pretén proposar al client una "experiència gastronòmica innovadora". Els usuaris disposaran de taules al local on podran demanar el menjar a través d'un codi QR. D'altra banda, la marca d'hamburgueses gurmet també continuarà oferint el servei a domicili amb Glovo, o de take away, a través d'un tòtem tecnològic situat al mateix local.

Deleito compta amb locals a Barcelona, L'Hospitalet i Llafranc (en col·laboració amb Bella Costa) i Sant Cugat del Vallès

Aquest és el quart establiment que ha obert la marca d'ençà del seu naixement l'any 2021. Des de llavors, han estrenat locals a Barcelona, L'Hospitalet i Llafranc (en col·laboració amb Bella Costa). En paraules del cofundador i CEO de Deleito, Alberto Gras, "cada nova obertura és un moment de celebració: pels reptes superats, la consolidació de la idea, l'equip que creix. Ens il·lusiona estendre la nostra presència a Sant Cugat, on resideix gran part del nostre públic. Ens atrau especialment el fet que sigui una ciutat jove, amb gran qualitat de vida, ubicada a 15 minuts de Barcelona".

Amb aquest nou local Deleito es manté ferm al seu objectiu, que és "créixer el més ràpid possible, sempre buscant la rendibilitat a cada restaurant. El nostre model busca un creixement amb seny, guanyant escalabilitat gràcies al poder de la marca i les eines digitals", segons explica Gerard Moreno, director d'operacions de la firma. Aquesta nova obertura avança segons els plans d'expansió del projecte, amb l'objectiu de finalitzar l'any amb quatre obertures més i estendre la presència de Deleito arreu de Catalunya.

Una carta "més gurmet i selecta" per aquest estiu

A banda d'aquest nou local, Deleito també ha estrenat una carta "més gurmet i selecta" i ha incorporat més opcions. En concret, ara compten amb 20 plats per compartir entre plats freds i calents. A més, durant tot el dia es pot trobar una especialitat de la casa. Els comensals podran gaudir també de set tipus d'hamburgueses diferents, totes elaborades amb productes de qualitat i proximitat, servides en pa de brioix. La carta inclou opcions dues opcions amb Heura per a la gent vegana i tres especialitats dolces a les postres.