• Territori
  • Europastry inverteix 6,5 milions per construir un centre d'innovació a Barberà del Vallès

Europastry inverteix 6,5 milions per construir un centre d'innovació a Barberà del Vallès

La planta, que ocupa una superfície de 2.500 metres quadrats, té quatre línies de producció i dona feina a 90 persones

La planta compta amb una superfície total de 2.500 metres quadrats | ACN
La planta compta amb una superfície total de 2.500 metres quadrats | ACN
ACN | Redacción VIA Empresa
Barcelona
07 de Maig de 2024
Act. 07 de Maig de 2024

El grup català Europastry, especialista en el sector de masses congelades de brioixeria, ha invertit 6,5 milions d'euros per construir un centre d'innovació a BarberàdelVallès (Vallès Occidental). La planta, que compta amb una superfície total de 2.500 metres quadrats, treballa amb quatre línies de producció i hi treballen 90 persones, entre professionals de recerca i desenvolupament, enginyers i flequers que dissenyen futurs productes.

Es tracta d'un edifici que la companyia de congelats flequers anomena R+D Cereal (Center for Research Europastry Advanced Lab), i és el segon a Catalunya -l'altre es va inaugurar el 2016 a Sant Joan Despí (Baix Llobregat)-. En total, la companyia té uns altres quatre centres a Europa i un als Estats Units.

La firma va invertir el 2023 107 milions d'euros en recerca i desenvolupament i tecnologia

La firma va invertir el 2023 107 milions d'euros en recerca i desenvolupament i tecnologia, cosa que va permetre llançar 480 nous productes i es van dur a terme més de 1.500 projectes d'R+D en els centres Cereal. Aquest nou laboratori se suma a l'existent a Sant Joan Despí des del 2016, consolidant Barcelona com un centre neuràlgic d'innovació al sector forner a escala mundial.