La planta del Grup Gallo a Esparreguera ampliarà la seva producció amb l'adjudicació de la nova gamma de pasta de llegums de la marca, 'Gallo Nature 100% Llegums'. Això permetrà a la planta ampliar en 300 tones anuals la seva producció, superant les 2.300 tones.
Les instal·lacions de Gallo a Esparreguera estan especialitzades en les varietats Sense Gluten des del 2015 i l'adjudicació de la nova gamma consolida la seva especialització. La companyia ha fet una inversió de 100.000 euros per adaptar la producció i permetre aquests nous productes. Tot i això, no es preveuen contractacions de personal.
La nova gamma s'emmarca en l'estratègia de Gallo de desenvolupar categories d'alimentació saludable per esdevenir líder en un àmbit en creixement i amb fort valor social i donar resposta als nous hàbits alimentaris i necessitats nutricionals.
Gallo a Esparreguera i Granollers
El 2012, Gallo va iniciar un procés per tancar la planta d'Esparreguera, que llavors tenia una seixantena de treballadors. Tot i això, finalment va optar per reconduir-la al producte sense gluten amb una quinzena de persones en plantilla.
Mentrestant, la planta de Granollers, que fins ara feia pasta seca, se centrarà en producte fresc, i la producció de la pasta seca es traslladarà a Andalusia. Recentment, empresa i sindicats van arribar a un acord per evitar el trasllat forçós dels 37 treballadors de Granollers afectats per aquest canvi, que seran recol·locats en altres instal·lacions del grup a Catalunya.