12
de Gener
de
2016
Act.
12
de Gener
de
2016
Pastas Gallo ha decidit reconvertir la seva planta d'Esparreguera (Barcelona) que estava previst tancar, i finalment la reconvertirà en un centre especialitzat en la producció de pasta sense gluten.
Es tracta d'una estratègia per captar una "creixent demanda" d'aquest tipus de productes a causa de l'increment de població diagnosticada amb intolerància al gluten i la tendència general de reduir aquest aliment en la dieta.
Després de la seva reconversió, la planta es convertirà a la primera d'Espanya especialitzada exclusivament en pasta sense gluten i passarà a donar feina a 11 treballadors, després que 60 persones es veiessin afectades pel tancament.
El 2015, Gallo va dur a terme un pla industrial per concentrar la seva producció a les plantes que té a Granollers (Barcelona) i a El Carpio (Còrdova).
L'empresa, propietat de la família Espona, va vendre uns 1,5 milions de quilos de pasta sense gluten -l'1,3% de les vendes totals- l'any passat i amb la reconversió de la planta espera arribar al 3% de la producció.
Es tracta d'una estratègia per captar una "creixent demanda" d'aquest tipus de productes a causa de l'increment de població diagnosticada amb intolerància al gluten i la tendència general de reduir aquest aliment en la dieta.
Després de la seva reconversió, la planta es convertirà a la primera d'Espanya especialitzada exclusivament en pasta sense gluten i passarà a donar feina a 11 treballadors, després que 60 persones es veiessin afectades pel tancament.
El 2015, Gallo va dur a terme un pla industrial per concentrar la seva producció a les plantes que té a Granollers (Barcelona) i a El Carpio (Còrdova).
L'empresa, propietat de la família Espona, va vendre uns 1,5 milions de quilos de pasta sense gluten -l'1,3% de les vendes totals- l'any passat i amb la reconversió de la planta espera arribar al 3% de la producció.