Griffith Foods ha presentat la nova planta de producció de Valls, la qual permet expandir les capacitats de producció i d'envasament de salses de la firma a tot el continent. L'empresa augmentarà fins a 21 llocs de treball en les noves instal·lacions, on actualment, ja compta amb una plantilla de 51 treballadors, segons ha informat la companyia en un comunicat.
L'empresa ja compta amb unes instal·lacions a Puigpelat i que ara amplia a la capital de l'Alt Camp. L'objectiu del trasllat és abastir la creixent demanda dels productes alimentaris "de primera qualitat", així com mescles en sec de condiments i millorar la flexibilitat de la producció.
D'aquesta manera, la nova planta està dissenyada per aconseguir també la certificació Halal, permetent la possibilitat de cobrir les necessitats destinades a clients en múltiples regions, dins i fora d'Espanya i fins i tot d'Europa. A més a més, disposa de zones de fabricació de salses i de mescles en sec i inclou una cuina culinària i instal·lacions de desenvolupament de productes. La nova planta també compta amb la certificació de compromís amb el medi ambient.
"No es tracta que el mercat estigui creixent; ja és bastant considerable i tenim l'oportunitat i la necessitat de cobrir la demanda," afirma el gerent de màrqueting de Griffith Foods Europa, Kristel Moens.
L'esdeveniment inaugural ha comptat amb la presència del Conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i del Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, entre d'altres autoritats.
L'empresa ja compta amb unes instal·lacions a Puigpelat i que ara amplia a la capital de l'Alt Camp. L'objectiu del trasllat és abastir la creixent demanda dels productes alimentaris "de primera qualitat", així com mescles en sec de condiments i millorar la flexibilitat de la producció.
D'aquesta manera, la nova planta està dissenyada per aconseguir també la certificació Halal, permetent la possibilitat de cobrir les necessitats destinades a clients en múltiples regions, dins i fora d'Espanya i fins i tot d'Europa. A més a més, disposa de zones de fabricació de salses i de mescles en sec i inclou una cuina culinària i instal·lacions de desenvolupament de productes. La nova planta també compta amb la certificació de compromís amb el medi ambient.
"No es tracta que el mercat estigui creixent; ja és bastant considerable i tenim l'oportunitat i la necessitat de cobrir la demanda," afirma el gerent de màrqueting de Griffith Foods Europa, Kristel Moens.
L'esdeveniment inaugural ha comptat amb la presència del Conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i del Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, entre d'altres autoritats.
Subscriu-te de franc a VIA Empresa i rebràs al teu correu les nostres millors històries, reportatges i entrevistes, a més d’altres avantatges exclusius per a subscriptors.
Abans d'enviar-nos les teves dades llegeix la següent informació INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES Responsable del tractament: TOTMEDIA COMUNICACIÓ, S.L. Finalitat del tractament: Atendre les sol·licituds d'informació que els usuaris d'aquest formulari ens enviïn. Legitimació: Consentiment de l'interessat en enviar-nos el formulari amb les seves dades. Destinataris: El personal, la direcció de l'empesa i els prestadors de serveis necessaris per complir amb les nostres obligacions. No cedirem les seves dades a tercers. Drets que l'assisteixen: Té dret a accedir, rectificar i/o suprimir les seves dades, així com altres drets, com s'explica detalladament a la política de privacitat, dirigint-se a privacitat@totmedia.cat. Informació addicional: Per a més informació consultin la política de privacitat.