15
de Maig
de
2017
Griffith Foods ha presentat la nova planta de producció de Valls, la qual permet expandir les capacitats de producció i d'envasament de salses de la firma a tot el continent. L'empresa augmentarà fins a 21 llocs de treball en les noves instal·lacions, on actualment, ja compta amb una plantilla de 51 treballadors, segons ha informat la companyia en un comunicat.
L'empresaja compta amb unes instal·lacions a Puigpelat i que ara amplia a la capital de l'Alt Camp. L'objectiu del trasllat és abastir la creixent demanda dels productes alimentaris "de primera qualitat", així com mescles en sec de condiments i millorar la flexibilitat de la producció.
D'aquesta manera, la nova planta està dissenyada per aconseguir també la certificació Halal, permetent la possibilitat de cobrir les necessitats destinades a clients en múltiples regions, dins i fora d'Espanya i fins i tot d'Europa. A més a més, disposa de zones de fabricació de salses i de mescles en sec i inclou una cuina culinària i instal·lacions de desenvolupament de productes. La nova planta també compta amb la certificació de compromís amb el medi ambient.
"No es tracta que el mercat estigui creixent; ja és bastant considerable i tenim l'oportunitat i la necessitat de cobrir la demanda," afirma el gerent de màrqueting de Griffith Foods Europa, Kristel Moens.
L'esdeveniment inaugural ha comptat amb la presència del Conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i del Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, entre d'altres autoritats.
L'empresaja compta amb unes instal·lacions a Puigpelat i que ara amplia a la capital de l'Alt Camp. L'objectiu del trasllat és abastir la creixent demanda dels productes alimentaris "de primera qualitat", així com mescles en sec de condiments i millorar la flexibilitat de la producció.
D'aquesta manera, la nova planta està dissenyada per aconseguir també la certificació Halal, permetent la possibilitat de cobrir les necessitats destinades a clients en múltiples regions, dins i fora d'Espanya i fins i tot d'Europa. A més a més, disposa de zones de fabricació de salses i de mescles en sec i inclou una cuina culinària i instal·lacions de desenvolupament de productes. La nova planta també compta amb la certificació de compromís amb el medi ambient.
"No es tracta que el mercat estigui creixent; ja és bastant considerable i tenim l'oportunitat i la necessitat de cobrir la demanda," afirma el gerent de màrqueting de Griffith Foods Europa, Kristel Moens.
L'esdeveniment inaugural ha comptat amb la presència del Conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i del Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, entre d'altres autoritats.