• Territori
  • La Piemontesa oferirà oli d'oliva d’Arbequina als seus restaurants

La Piemontesa oferirà oli d'oliva d’Arbequina als seus restaurants

La firma lleidatana adquirirà un 15% de la collita de la cooperativa

Un dels restaurants de La Piamontesa | Adrià Ropero
Un dels restaurants de La Piamontesa | Adrià Ropero
ACN
Lleida
14 de Març de 2018

L'empresa Franquicias La Piemontesa ha tancat un acord amb la Cooperativa Arbequina d'Arbeca i Secció de Crèdit segons el qual adquirirà aproximadament un 15% de la collita d'oli de l'entitat per abastir la xarxa de restaurants de la companyia lleidatana a tot l'estat espanyol.

 

Gràcies a aquesta col·laboració, els establiments de La Piemontesa oferiran un producte de qualitat, que forma part de la DOP Les Garrigues. A més, aquest oli, que es caracteritza per tenir un toc de baixa acidesa i propietats organolèptiques tant en el seu consum en cru, fregit o guisat, s'utilitzarà per a la base dels plats de la carta que s'elaboren des de l'obrador de Lleida.

La Piemontesa, especialitzada en cuina italiana, compta amb més de 20 establiments repartits entre Catalunya, València, Andalusia, Navarra, Aragó i Madrid. Tot el menjar que se serveix s'elabora des de Lleida, en un obrador que ocupa 40 persones en una nau de 7.500 metres quadrats.

 

A l'obrador de La Piemontesa de Lleida s'hi elaboren els plats de la carta de tots els restaurants: des de la pasta a les salses i els gelats, en un depurat procés artesanal que permet el control de qualitat i d'homogeneïtzació de totes les presentacions dels seus restaurants.

El model de negoci de La Piemontesa ha estat implantat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d'experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians La Tagliatella, de la que va ser propietari fins al 2006. El 2012 va crear Franquicias La Piemontesa, un concepte de negoci de capital 100% espanyol, basat en un model de restauració italiana organitzada, de fàcil gestió i alta rendibilitat amb la garantia d'un producte de primera qualitat elaborat de forma artesanal.