
22
de Novembre
de
2016
Act.
22
de Novembre
de
2016
Ribs, ensenya de restauració del Grup Eat Out, obrirà sis nous establiments a Espanya abans de finalitzar aquest any i un d'ells serà el de Tarragona. La seva política d'expansió passa per mercats on ja tenia presència com Madrid, Barcelona i València, i dues noves ciutats com Granada i la ciutat catalana, on obrirà les seves portes per primera vegada.
Amb aquestes noves incorporacions, la cadena consolida el seu "ambiciós" pla d'expansió engegat l'any passat: tancarà l'any amb 37 restaurants a Espanya, 16 més respecte a 2015, la qual cosa suposa multiplicar per cinc el nombre d'obertures i la creació de més de 400 llocs de treball.
El director Corporatiu d'Expansió i Franquícies de Eat Out, Álvaro Martín, ha ressaltat que Ribs és una de les marques del grup "més fortes", perquè els inversors estan sabent comprendre que aquest model de restauració és un concepte "sòlid, segur i rendible. Sens dubte estem molt satisfets amb el creixement de la marca en aquest any, tant en nombre de locals, com en vendes i rendibilitat, que para nosaltres és el més important", ha subratllat.
Amb aquestes noves incorporacions, la cadena consolida el seu "ambiciós" pla d'expansió engegat l'any passat: tancarà l'any amb 37 restaurants a Espanya, 16 més respecte a 2015, la qual cosa suposa multiplicar per cinc el nombre d'obertures i la creació de més de 400 llocs de treball.
El director Corporatiu d'Expansió i Franquícies de Eat Out, Álvaro Martín, ha ressaltat que Ribs és una de les marques del grup "més fortes", perquè els inversors estan sabent comprendre que aquest model de restauració és un concepte "sòlid, segur i rendible. Sens dubte estem molt satisfets amb el creixement de la marca en aquest any, tant en nombre de locals, com en vendes i rendibilitat, que para nosaltres és el més important", ha subratllat.