• Territori
  • Ruscalleda i el sector de l'alimentació, protagonistes de la Jornada d'Emprenedoria

Ruscalleda i el sector de l'alimentació, protagonistes de la Jornada d'Emprenedoria

La setena edició se celebrarà el 15 d'octubre al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Imatge d'una de les edicions anteriors de la Jornada de l'Emprenedoria
Imatge d'una de les edicions anteriors de la Jornada de l'Emprenedoria
Redacció
17 de Setembre de 2015
Act. 17 de Setembre de 2015
La setena edició de la Jornada d'Emprenedoriaque organitza l'Ajuntament de SantCugat, la Cambra de Comerç de Terrassa i EsadeCreàpolis tindrà lloc el dijous 15 d'octubre al Teatre-Auditori de Sant Cugat. L'edició d'enguany porta per títol Cuina el teu projecte i se centrarà en el sector de l'alimentació, la restauració i l'hostaleria.

La conferènciacentral de la jornada anirà a càrrec de la xef del Restaurant Sant Pau, CarmeRuscalleda. Com cada edició, la jornada comptarà amb unes experiènciesempresarialsd'èxit, que enguany aniran a càrrec del president d'Europastry, JordiGallés; la directora general de Frit Ravich, JudithViader; i el director general de Casa Ametller, JosepAmetller.



El tinent d'alcalde d'Economia, Hisenda, Ocupació i Recursos Humans, CarlesBrugarolas, considera que aquest esdeveniment "és una eina que ens serveix per atraure, promoure i retenir talent i inversors" tant a Sant Cugat com a la comarca. I és que segons Brugarolas, durant els últims anys "l'emprenedoria en aquest territori ha tingut una embranzida molt important, i això ha estat possible gràcies a la col·laboració entre administracions i institucions, que ha entès que totes juntes tenen més força si compartim els objectius que volem assolir". De fet, segons dades de la Cambra de Terrassa, el 60% dels participants en les edicions anteriors són del Vallès Occidental i el 40% restant, vénen d'altres indrets.

El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha explicat que a més de la sessió de networking, la Jornada d'Emprenedoria clourà amb la presentació de casos internacionals de bones pràctiques de gestió de petits establiments del sector de l'hostaleria i la restauració de diversos països europeus que participen en el projecte RESPONS, centrat en el desenvolupament i millora d'habilitats directives en el sector de l'hostaleria i la restauració.

Per la seva banda, el director general d'EsadeCreàpolis, EdgarJordà, ha assegurat que la Jornada d'Emprenedoria és un acte consolidat a la comarca i un ecosistema que afavoreixlainnovació.

Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i estan limitades a l'aforament del Teatre-Auditori, de l'entorn de les 800 places.