17
de Setembre
de
2015
Act.
17
de Setembre
de
2015
La setena edició de la Jornada d'Emprenedoriaque organitza l'Ajuntament de SantCugat, la Cambra de Comerç de Terrassa i EsadeCreàpolis tindrà lloc el dijous 15 d'octubre al Teatre-Auditori de Sant Cugat. L'edició d'enguany porta per títol Cuina el teu projecte i se centrarà en el sector de l'alimentació, la restauració i l'hostaleria.
La conferènciacentral de la jornada anirà a càrrec de la xef del Restaurant Sant Pau, CarmeRuscalleda. Com cada edició, la jornada comptarà amb unes experiènciesempresarialsd'èxit, que enguany aniran a càrrec del president d'Europastry, JordiGallés; la directora general de Frit Ravich, JudithViader; i el director general de Casa Ametller, JosepAmetller.
El tinent d'alcalde d'Economia, Hisenda, Ocupació i Recursos Humans, CarlesBrugarolas, considera que aquest esdeveniment "és una eina que ens serveix per atraure, promoure i retenir talent i inversors" tant a Sant Cugat com a la comarca. I és que segons Brugarolas, durant els últims anys "l'emprenedoria en aquest territori ha tingut una embranzida molt important, i això ha estat possible gràcies a la col·laboració entre administracions i institucions, que ha entès que totes juntes tenen més força si compartim els objectius que volem assolir". De fet, segons dades de la Cambra de Terrassa, el 60% dels participants en les edicions anteriors són del Vallès Occidental i el 40% restant, vénen d'altres indrets.
El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha explicat que a més de la sessió de networking, la Jornada d'Emprenedoria clourà amb la presentació de casos internacionals de bones pràctiques de gestió de petits establiments del sector de l'hostaleria i la restauració de diversos països europeus que participen en el projecte RESPONS, centrat en el desenvolupament i millora d'habilitats directives en el sector de l'hostaleria i la restauració.
Per la seva banda, el director general d'EsadeCreàpolis, EdgarJordà, ha assegurat que la Jornada d'Emprenedoria és un acte consolidat a la comarca i un ecosistema que afavoreixlainnovació.
Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i estan limitades a l'aforament del Teatre-Auditori, de l'entorn de les 800 places.
La conferènciacentral de la jornada anirà a càrrec de la xef del Restaurant Sant Pau, CarmeRuscalleda. Com cada edició, la jornada comptarà amb unes experiènciesempresarialsd'èxit, que enguany aniran a càrrec del president d'Europastry, JordiGallés; la directora general de Frit Ravich, JudithViader; i el director general de Casa Ametller, JosepAmetller.
El tinent d'alcalde d'Economia, Hisenda, Ocupació i Recursos Humans, CarlesBrugarolas, considera que aquest esdeveniment "és una eina que ens serveix per atraure, promoure i retenir talent i inversors" tant a Sant Cugat com a la comarca. I és que segons Brugarolas, durant els últims anys "l'emprenedoria en aquest territori ha tingut una embranzida molt important, i això ha estat possible gràcies a la col·laboració entre administracions i institucions, que ha entès que totes juntes tenen més força si compartim els objectius que volem assolir". De fet, segons dades de la Cambra de Terrassa, el 60% dels participants en les edicions anteriors són del Vallès Occidental i el 40% restant, vénen d'altres indrets.
El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha explicat que a més de la sessió de networking, la Jornada d'Emprenedoria clourà amb la presentació de casos internacionals de bones pràctiques de gestió de petits establiments del sector de l'hostaleria i la restauració de diversos països europeus que participen en el projecte RESPONS, centrat en el desenvolupament i millora d'habilitats directives en el sector de l'hostaleria i la restauració.
Per la seva banda, el director general d'EsadeCreàpolis, EdgarJordà, ha assegurat que la Jornada d'Emprenedoria és un acte consolidat a la comarca i un ecosistema que afavoreixlainnovació.
Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i estan limitades a l'aforament del Teatre-Auditori, de l'entorn de les 800 places.